Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3][RP][24/7][WL-ON] NyanCraft

Ym3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj nie miałem cały dzień internetu dlatego nie było mnie na serwerze.

Zapraszam wszystkich na serwerek :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, ogarnieci admini, czasami maly lag ale naprawde nie przeszkadza w grze, mili gracze (w wiekszosci), estetyczne miasto. Ogólnie luzik dalbym 9/10 ale za krótko gram zeby wystawiac ocene ;]

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Opublikowano

Server zostaje wyłączony do wieczora bądź jutra rana. Wgrywam bukkita 1.2.3 który dziś wyszedł.

Opublikowano

Server został ponownie uruchomiony. Przepraszam za jednodniowy offline, ale musiałem poprawic kilka rzeczy aby się wam lepiej grało. Zostały wgrane factions.

Opublikowano

NIE POLECAM dziecko banuje bez powodów zadnych nic nie zrobiłem i banuje -;-

Dziecko Ty nie powinienes byc w szkole? Wbijasz na server zaczynasz krytykowac takich tu nam nie potrzeba.

Po Twojej wypowiedzi i strukturze zdania wynika, że masz z 15 lat. Na serverze wyskoczyłeś że jesteś fajny i masz 18 na forum tutaj masz rocznik 92 z czego wynika, że masz 20 więc zastanów się i jak już sciemnaisz z wiekiem to rób wszędzie te same daty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...