Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co dodał byś do minecrafta?

Xdwir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej by było jakby zrobili coś jak Landwirshaft Simulator.

Po prostu mas moda dodajesz go do odpowiedniego folderu włączasz grę i masz moda, a nie jakieś pliki i modloadery. :)

D666a

84496032827399209561.jpg

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

galaktyka byłaby zajebista *_*

a na dodatek z łódki i ironu zrobić samą rakietę + zapalnik + wierzchołek + paliwo i wiele więcej :0

mclogof.png
Opublikowano

Ja bym dodalam elementy modyfikacji Mo'Creatures i RedPower2. MC to wiadomo- zwierzatka :D a w RP najbardziej podobaja mi sie nowe bloki taki jak Bazalt czy Marmur, wiele rodzajow kabli i gotowe bramki logiczne ( jak przychodzi do redstona to ja jestem noga xD). A co do generator to uwazam, ze mapy powinny generowac sie tak epickie jak potrafia niektorzy robic recznie. No Mojang przesadzil z dodawaniem Beaconow... Nie wiem po co to komu... Mogli by pododawac bloki do budowy zamiast takie cos. Niech tylko nie robia z tego gry RPG... Tutaj chodzi o siedzenie pol dnia pod ziemia w poszukiwaniu surowcow, a pozniej budowanie z nich.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...