Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CREATIVE SOUND BLASTER TACTIC 3D SIGMA vs. Creative Fatal1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przymierzam się do kupna nowych słuchawek, aktualnie posiadam Creative Fatal1ty, szukając nowego sprzętu natknąłem się na CREATIVE SOUND BLASTER TACTIC 3D SIGMA.

Już się na nie napaliłem wszytko ładnie pięknie ale spojrzałem na pasmo przenoszenia (ktoś mi kiedyś powiedział że wybierając słuchawki powinienem zwracać na to uwagę) i w fatal1ty i w SIGMA pasmo przenoszenia jest takie samo, a cena SIGMA jest 2 razy większa, i to mnie trochę ścięło i zacząłem się zastanawiać czy warto bo jeżeli mam wydać 200zł a i tak nie odczuję różnicy między starymi słuchawkami a nowymi to po co je kupować..?

Więc czy warto kupić te SIGMA i dlaczego? A jeśli nie to może macie jakieś propozycje na słuchawki tak do 200zł (chodzi mi o słuchawki dla graczy)?

Zamieszczam linki do opisu moich słuchawek i do tych SIGMA:

Fatal1ty: http://pl.store.crea.../437-16337.aspx

SIGMA: http://pl.store.crea.../437-20167.aspx

Opublikowano

Zacznijmy od prostego pytania jaką masz kartę dźwiękową?

Pasmo przenoszenia jest takie ponieważjest to zakres słyszenienia dźwięku przez ludzi. Od 20 Hz do 20kHz

Opublikowano

Wątpię że usłyszysz różnicę między tymi słuchawkami, ja bym nie kupował. Jedynym powodem przemawiającym za kupno tych słuchawek jest lepszy mikrofon.

Opublikowano

No proszę xD

Marketingowy chwyt reklamowy nie dość że chałowo to gra to jeszcze procesor obciąża. Co innego jak dokupisz porządną dźwiękówkę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...