Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile trzeba zgłosień

ExodieeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż moje pytanie brzmi ile trzeba zgłoszeń aby kogoś EA Zbanowało? Bo miałem taki przypadek , że taki Anglik mówił że mnie zgłosi za Cheaty których wcale nie mam i czy jedno zgłoszenie może coś zdziałać , czy ile?

Sorki za błąd w nazwie Tematu.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Witam , otóż moje pytanie brzmi ile trzeba zgłoszeń aby kogoś EA Zbanowało? Bo miałem taki przypadek , że taki Anglik mówił że mnie zgłosi za Cheaty których wcale nie mam i czy jedno zgłoszenie może coś zdziałać , czy ile?

1 zgłoszenie nic nie powinno zdziałać,tym bardziej,że nie używałeś cheatów,więc nie masz czym się martwić.

Podobno przy lekkich przewinieniach trzeba uzbierać gdzieś okolo 100 zgłoszeń żeby dostać bana,ale powtarzam podobno,więc proszę wziąć to pod uwagę,że wcale tak być nie musi.

Opublikowano

Kto wam nagadał, że EA banuje? To nie jest prawda. Sam wysłałem ponad 20 raportów na jednego hakera. Dziś patrze, a on się ze mną ściga -,-

Według mnie Ea nie banuje i tego nie zamierza...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kto wam nagadał, że EA banuje? To nie jest prawda. Sam wysłałem ponad 20 raportów na jednego hakera. Dziś patrze, a on się ze mną ściga -,-

Według mnie Ea nie banuje i tego nie zamierza...

Kilka osób z grona(ze znajomych) otrzymało bana za cheatowanie.I dodatkowo też widziałem kilka tematów założonych z informacją,że mają bana i jak się od niego odwołać.

Opublikowano

Za 1 czy tam do 5 zgłoszeń mi nic nie mogą zrobić? Nawet tych cheatów nie miałem , ale chodzi o to bo zawsze się jakiś noobek znajdzie który zazdrości miejsca i może zgłosić , wiem że tak robią...

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Ea jest w kit leniwe. Jezeli na prawdę banują, to pewnie tak jak leci. Jak 2@up napisał, ze banują, to moze tak jest. Szczerze, to ja mam kupę raportów tyczących się haków, a ich nie uzywam. I jakoś bana nie mam, więc jesli nie masz haków, to nie mają prawa zbanować Cie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...