Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer i królestwo wybrać ( global )

Cherryx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc po pół rocznej przerwie zamierzam na nowo zacząć grać w metin2 PL

Nie mam całkowicie nic i tak właśnie zastanawiam się na jakim serwie najbardziej by się opłacało zacząć grać jedni mówią, że na tych nowych, ale mi się zdaje, że tam jest pełno nob'ów, chociaż wiadomo, że zawsze będą...Drudzy natomiast, że lepiej na tych starszych, bo już są wolne spoty itp.

A mi chodzi oto, żeby było dosyć dużo ludzi, ceny mnie nie obchodzą, bo wiadomo kupisz drożej, ale potem sprzedaż drożej więc to się kalkuluje, żeby nie było problemu z kupowaniem item'ów no i, żeby same nob'y nie grały i jeszcze jakie królestwo najlepsze...Z góry dzięki : )

Opublikowano

Moim zdaniem s25.Srednie lvle, sporo osob.Spoty tez nie sa 24/7 zajete.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Wg mnie, graj na monastyrze bądź lekko starszych serwerów.

Jest dużo osób, stare serwery, więc wg mnie bomba.

Graj w jinno, najwięcej ludzi.

Na początek jest najlepiej, oraz na wyższych lvlach także.

Ponieważ idziesz na DT na 40 +, oraz dużo jest z jinno, więc tak dużo osób Cie bie będzie dedała ;p

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Na pewno nie serwer Solar... bardzo duzo ludzi, nie ma gdzie expić, dropić - chyba, ze w nocy. Może syriusz?

Co do królestwa to nie wiem, w jinno może i fajnie, bo dużo ludzi i jest łatwiejszy handel ale za to spoty np. m2 zajęte. Ja zawsze grałem w chunjo, ale chyba ci powyżej mają racje, ze jinno lepsze bo np. w DT nie bedziesz co chwile padać bo cie twoi obronią :P

Opublikowano

Syriusz-solar, dosyć niskie ceny, nooby na każdych serwerach są.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Najlepiej graj w jinno, zazwyczaj najwięcej ludzi i największy handel.

Serwer 15-20. Na tych nowszych, wszystkie spoty zajęte :P

1356721310-U739101.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może lepiej byłoby gdybyś zagrał na Metin2 SG?

Wole jednak na pl grać ; ]

Serwer może być byle jaki to i tak nie ma znaczenia, a królestwo jinno polecam!

Z tym się nie zgodzę ma znaczenie ; ]

Opublikowano

Solar, polecam. Sam zacząłem grac 2 dni temu;] Wbilem jak an razie 19lv, jestem zadowolony z gry, nie ma tylu noobów - wstąpisz do dobrej gildii to kazdy cos Ci da na poczatek. Polecam, jezeli chcesz grac ze mna to Podaj nick pogramy, gram na Chunjo wojem body.

Opublikowano

Do zaczęcia gry od początku polecam serwer Solar (s26). Łatwo tam zarobić a ceny są bardzo małe. Kamole chodzą po 800k max więć można zarobić kupując kamole i czekać aż podrożeja i sprzedawać. A co do królestwa to zapraszam do czerwonych (Shinsoo)

Opublikowano

Solar oczywiście jest nowym serwerem i ceny są niskie opłaca się grać. Wcale nie ma tak dużo ludzi na expowiskach tak jak ktoś pisał :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...