Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Różne" w garażu

FEBERGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo aby tuningować nasze auta w grze możemy je wyposażyć w lepsze silniki , doładowania itp. Jednak w garażu jest jeszcze miejsce na część oznaczone "różne" . Nigdy nie widziałem by ktoś miał tam jakąś część , w internecie również nie można znależć na ten temat informacji . Może ktoś z was wie czy da się tam cokolwiek włożyć? Kiedyś na rozpisce części widziałem " Profesjonalny tuningowany wtrysk paliwa" jednak nigdy tego nie widziałem , ani więcej o tym nie słyszałem . Proszę o informacje , ewntualnie plotki ;D

nfsw_FEBERGE.png
Opublikowano

Z tego co ja słyszałem, to były tam kiedyś części dające bonus, np dłuzsze nitro, itp.

W tuningu częściami wizualnymi podobno mozna było kiedyś raz, na evie, kupić lampki policyjne.

Ale JA TEGO NIE JESTEM PEWIEN, BO SŁYSZAŁEM TO OD KOLEGI, a wiadomo, tam moze coś przekręcił, zmienił...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hmmm , Trudno stwierdzić troche czytałem o tym ciekawostkę która znalazłem jest to:

STADIUM & CHASE -- Poziom 50 -- T3:

Wyścigowy Tuningowany Wtrysk Paliwa T3

Profesjonalne Sportowe Opony T3

Nie jestem pewien czy to prawda ale pojezdze teraz tez wyscig i zobacze ;p

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Ja mam Carrere S "Snowflake" i mam Policyjnego Mustanga Bossa ze światłami i nic nie ma w zakładce "różne"

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Ja tez mam takie auta i nic nie mam tam. To chyba jest, jak się kupi bonus za sb.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja czytałem o tuningu na stronie NFSW i o różnych nic nie wspomnieli . Możliwe ze to jest zapasowe mniejsce na jakąś cześc co dopiero wyjdzie to moje przypuszczenia

Opublikowano

Ale przeciez to okienko ,,różne" jest od początku gry o.O

to najprawdopodobniejsze będzie to, ze wstawia się części, których nie da wstawić w żadnym innym okienku:

Wyścigowy Tuningowany Wtrysk

Paliwa T3

Profesjonalne Sportowe Opony

T3

się wstawić w żadne okienko

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...