Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tylko ja mogę się połączyć z serwerem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem, że tylko ja mogę się połączyć z serwerem ;/ Miałem wcześniej serwer, ale padł bo miałem błąd connection refused i cała tabela acoount poszła się .. :D I chciałem zrobić od nowa serwer, te same pliki bo miałem je spakowane, więc usunołem stare te wypakowywałem, odpalam i tylko ja mogę się połączyć się z serwerem, nikt więcej ;/

1.Karta sieciowa jest ustawiona na Hamachi Network interface

2. sysinstall dobrze skonfigurowany w 100% tylko tyle że jak wpisuje swoje IP.100 w sysinstall to po ponownym wejściu w konfiguracje nic tam nie ma, puste pole, ale to chyba zawsze tak jest.

3.Porty wszystkie potrzebne włączone + w portmapie ip.100

4.Spolszczenie dla innych z norm. koncówka

5.Firewall OFF

Reinstall hamachi nie pomógł, próbowałem już na nowszej jak i starszej wersij hamachi.

O co może chodzić? Serwer stoi na plikach by aryman. (2008)

Rozwiązałem, głowiłem się na tym 2 dni, a gdy dałem temat to udało mi się rozwiązać ten problem od razu^^

Problem tkwił w tym, że miałem zainstalowane hamachi i comodo EasyVPN, wyłączyłem karte sieciowo Comodo EasyVPN i wszystko elegancko śmiga xdd

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...