Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie zbierac na xeratha ?

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up @ Nice joke, nawet przy flasu nie dojdziesz do Xeratha, żeby go ulti zestunować. Imo on wygra z Tobą na lajcie, jeżeli Ci jungler nie pomoże.

down@ ; * Też Cię lubie.

btw. Dlaczego spamisz? Ni wolno.; <

Opublikowano

Skąd takie ciekawe bajki bierzesz slayer? Miałeś mi wymienić tych co kontrują Xeratha, a właściwie tych, których Xerath kontruje. Ciągle czekam z niecierpliwością, brakuje mi śmiechu ostatnio.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Toć zwykły Ryze kładzie Xeratha, nie rozumiem waszej spiny.

Każda postać jest inna, każdą trzeba się nauczyć grać w odpowiedni sposób, nie ma czegoś takiego jak kontra.

Jedynie skill, dzięki któremu mamy przewagę, ale nie jest to żadna kontra.

Tym bardziej Xerath kontrą na 90% midowców ? Ludzie, dajcie spokój z tymi waszymi chorymi wymysłami.

Opublikowano

Słuchajcie, nie ma postaci , którą się ogarnia długo ponieważ to kwestia 1 gry, albo ogarniasz skill shoty albo nie - logiczne.

Opublikowano

jak xerathem nie nafeedujesz to z ulti po 100 bije wystarczy focus tanka i po zawodniku polecam ci ahri/vlad/anivia jak dla mnie xerath nie jest dobrą postacią mogę nią pograć trochę ale żeby od razu kupować radzę się dobrze zastanowić to samo mialem z brandem był za free miałem nim staty 20+ dedów czasami nawet 0 w ostatni dzień rotacji odechciało mi się nim grać jak miałem tylko nim gry wybór należy do cb/skąd wy macie takie dokładne informacje 90% równo

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Specjalista
Opublikowano

Xeratha łatwo zgnoić jest, speele fajne do harasssowania, ogromny zasięg (używasz w i z Q masz taki zasięg że głowa mała, z ulti jeszcze większy)

ale potrzeba czasu żeby nauczyć się nim grać, no i jeszcze nauka szybkiego stunowania przydatna :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mod zamknij to bo to już jest zejście na inny temat ! Katarine robi się pod AP ! jest papierowa ciężko nią ogarnąć. Wbijasz nią ostatni i używasz ULTI . Kupujesz jeżeli lubisz takie postacie pogladaj filmiki na yt

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ja gram masterem i starczy mi widmowe żeby pociąć ten "papier". Jak widzę tych noobów którzy nim grają aż mi się płakać chce.

silverdragon_talon_by_lheaven-d4p9u1o.png

"Only fools pledge life to honor."

Opublikowano

yy xertahem trzeba ogarniac w duzo charach ktorych gram mam staty np 5/2 3/2 6/2 5/3 a xertachem mialem 1/6 :) polecam najpierw na boty z nim a potem ogarnac normalne pvp :P

Pomogłem ? Daj Like =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...