Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie zbierac na xeratha ?

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda postać dobra tylko trzeba ogarnąć, a to ile będziesz zbierać, zależy od wygranych, najlepiej zbierać na normal game.

Opublikowano

głupie te pytanie z tym ile będziesz zbierał ! Zależy ile grasz ! a po 2 masz teraz xeartha to spróbuj sobie nim zagrać jak ogarniasz to kup a nie fajnie wygląda to kupuje !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Postać super. Oczywiście postać ciężka do ogarnięcia, ale gdy się jednak uda okiełznać go - jest nie do powstrzymania. Ulti można użyć AŻ 3 razy, jego zasięg jest super dzięki czemu podczas TF nikt nie będzie cię focusował, stun, przyzwoite DMG. Co drugiego pytania - prosta odpowiedź: tyle ile będziesz grać...

Wróciłem ;]

Opublikowano

są lepsze picki ale tym też da rade carrować

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Xerath to gówno, jedynie jeśli w teamfighcie go nie focusują to może coś namieszać, ale 1vs1 nie za ciekawy, skillshoty - jak uważasz, ale polecam Ci np. Anivię ciekawsza gra i o wiele większe zagrożenie + super farma + aoe stun + kozacki dmg :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Xerath jest jednym z najlepszych miedrów w lolu.

Dajesz pushnąć wrogowi, twój jungler gankuje i na pewno masz killa.

Wszystkie skille bdb. lecz jest trochę nudną postacią.

Opublikowano

mi im idzie swietnie sam sie zastanawiam czy go nie kupic ^^ jezeli uwazasz ze ci nim idzie "dobrze" to mozesz kupic :D ale poczekaj do konca rotacji bo moze ci sie znudzic ... mi nim idzie bardzo dobrze wiec inwetsuje w mejaia a wtedy to jest taka rozpierducha ... jeszcze proponuje ci kupic void staffa i sorce bo dodatkowo od W ma magic penetration a wiadomo jaki to ma skutek :D

Opublikowano

Xeratha warto kupić z jeden prostej przyczyny... Kontruje 90% champow na midzie. =]

Składam:

Doran

Butki na przebicie

Znow doran

Czapa. (tak szybko? taak, oczywiscie nie wykluczam potka na ap, wardy, itd.)

Rylai jeżeli idzie kiepsko, jeżeli nie to RoA

I sytuacyjnie. ; >

Build nie powala, ale na 39 meczy zagranych 31 wygranych z pozytywnymi statami. (elo 1400-1500 soloq)

down@ Misu yogi mi nabił elo. ; < Chcesz, to możemy zagrać szefie.

down3@ nie chce mi się pisać, jeżeli chcesz ,możesz przetestować. ; >

Opublikowano

Xerath lol pick. łatwo skontrowac np. akali,ahri.Wystarczy focus i przegrany teamfight.

@up Ty kolego jestes chyba nie ogarem xerath kontruje 90%champow lol??? moze ma zasieg,ale nie kontruje 90&champow...

Opublikowano

Xeratha warto kupić z jeden prostej przyczyny... Kontruje 90% champow na midzie. =]

Składam:

Doran

Butki na przebicie

Znow doran

Czapa. (tak szybko? taak, oczywiscie nie wykluczam potka na ap, wardy, itd.)

Rylai jeżeli idzie kiepsko, jeżeli nie to RoA

I sytuacyjnie. ; >

Build nie powala, ale na 39 meczy zagranych 31 wygranych z pozytywnymi statami. (elo 1400-1500 soloq)

Jeśli składasz roa jako ostatni item, to ja nie chce wiedzieć kto Ci to elo nabił ;]

Opublikowano

Hahahahahaha RoA ostatnie teraz mnie rozbawiłeś hahaha :D pewnie 39 zagranych meczy 31 przegranych - literówki się zdarzają.

@p.s.

A gdzie np. Void Staff? moim zdaniem to core na takiego ap carry jak xerath o_O

Szczególnie iż powiedziałeś, że kontruje 90% mid champów. Wymień mi ich proszę ja chętnie zobaczę i się pośmieję.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Skill Xeratha spod Q łatwo ominąć więc jeżeli użyje na Tobie E a nie trafi Q to nie ma stuna co równa się tym że to on otrzyma sporo DMG.

Generalnie dla mnie ta postać nie jest za dobra,grałem nią kilka razy i jakoś nie mogę nią grać,strasznie manożerny z resztą

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

WOW xerath to kontra na 90 % champów?

Bym jebnął, jebłem.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...