Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60mt

Peja55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm wbiłem sobie 90lvl a tu rano wbijam i rak podczas łoczenia z serwerm już 2dzien.. jak gm cos robi to z 3h max -,- a nie 2dni wyloczili serw ? czy jak//

post-83224-1251926720.jpg

Mam Wy..je..ba..ne.. <3 co Piszesz xD

22655.jpg

6991.jpg

31836.gif32372.gifbeztytuuic.th.jpg21551.gif

Opublikowano
hmmm wbiłem sobie 90lvl a tu rano wbijam i rak podczas łoczenia z serwerm już 2dzien.. jak gm cos robi to z 3h max -,- a nie 2dni wyloczili serw ? czy jak//

What the fuck? xD

@topic - mi też nie chce działac, wie ktoś kiedy zapowiadają włączenie?

Opublikowano

ehh i tak masz juz 1 lvl .... odpala napewno niedlugo

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

jak ktoś będzie miec to niech tu wrzuci, bo bym sobie pograł

apropo ptp to są conajmniej o 3 klasy wyżej niż ten zjebany peja, nie nawijają że są ze slumsów a na prawdę są bogaci (to tak na marginesie)

Opublikowano

dobra człowieku jakim niby cudem Ty grasz a my nie ?? i nie wykrecaj sie sciaganiem Sea / a co do Sea 1 ch jest wiec zadup straszny

Opublikowano

jak dasz to będzie *5

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mam to sam a ten co niby gra to niech da ss

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

spokojnie, koniec spamu, jak ktoś coś nie głupiego wniesie to tutaj pewnie napisze (chodzi mi o link do reje) a ers był, więc trzeba zrobic nowe konto a stronka nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...