Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 1 hit hack lub 500 hit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje hacka na wersje 1.04H interesuje mnie 1 hit hack, lub hack który zabija wszystko co sie ruszy, lub coś w tym stylu,

że atakuje bez skilla i wale 500 hitów w sekunde

Z góry dziękuje

Opublikowano

mati , zakladam iz to "10pl" pokazuje nie tylko Twoje IQ ale i wiek... wiec ujme to tak ... popatrz Sobie topicy i przestan spamowac ja tez duzo rzeczy potrzebuje np. nowy motor bo moje suzuki sie roztrzaskalo , nieskonczona ilosc paliwa... a pozatym 500 hitow w sekunde... przy tylu hitach to DC bedziesz mial -.-...

wejdz w ten dzial jeszcze raz i tam masz taka rzecz na C podczepiona -.-.. i Sobie przeczytaj co to jest... pozdrawiam

a jezeli nie wiesz o co mi chodzi to prosze

->http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=4396

zal kurwa zamiast przeczytac to wolisz napisac nowy topic i czekad na odp ... phi...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Tak sie składa, że czytałem. I tamte hacki mi nie działają. a 10pl z mojego nicku pochodzi stad :

Gdy zaczynałem grać w MU mój kolega robił mi konto,on używał loginu bartek10pl, tak sie przyjeło i teraz większość

moich kumpli używa takiego loginu.

Pozatym przestańcie spamować jeśli ktoś ma hacki niech napisze.A nie wyjerzdżacie tu na mnie jak na psa.