Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki serwerowe by Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam serwer na tych pliczkach

Pliki serwerowe by Qentinios

wgralo sie wszystko okey ale na nowych mapkach jest czarne tlo i nie mozna sie ruszyc , nie wiem o co chodzi :D pliki podstawiona na sf by badar prosze o pomoc gg 370 90 614

post-341108-0-16465000-1331747290_thumb.jpg

Jak nie ten dział prosze przenieść

Opublikowano

na jaką mapkę wbileś? Też mam serwer na sf od Qentinios, tylko postawione na plikach od mcn cc.pl . Dzis sie postaram zobaczyc wszystkie mapy i dam edita pózniej.

350x19.png
Opublikowano

A ja stawiałem serwa na plikach by Qentinios I mi all mapki działają . Spróbuj na samych plikach by Qentinios a nie połączenie jego z Badara czy inaczej.

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

A ja stawiałem serwa na plikach by Qentinios I mi all mapki działają . Spróbuj na samych plikach by Qentinios a nie połączenie jego z Badara czy inaczej.

Tyle że wygląda na to że nie ma wgrane mapy w cliencie.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

No client Pong i na karzdej z nowych mapek tak jest :) i w pong aby root zmienialem z moim ip , ma ktos moze czyste sf 2010 dowloand ?? ( kto pomoze ma + and like and Gm'a) a jeszcze jedno niektorych npc nie ma w miastach , musze komenda przywolywac to tak ma byc ??

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/425451-dl-serverfiles-2011-by-sherermastick-pod-dedyka/

i to wgrac ?? i na to te pliki qentinios ??

nie moge sciagnac z hostuj

Opublikowano

Przepraszam nie sprawdziłem, post idzie do usunięcia.

a na 100% masz client panga.? ten od plików.?

Ta na 100 % nawet 1m% :D wgrywam wszytko pieknie i nie mam tych mapek zombie atlantydy v3 i nie wiem co jeszcze :) to czarne tlo jest wszedzie

A w miescie duchow powiny byc jakies mooby ?? bo nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...