Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Setparent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem z worldguard, chodzi o to, że mam cuboida głównego tzn miasto, ale czasem moderatorzy wpisują /region setparent cuboid miasto poza miastem i to mi rozwala serwer. Jak zablokować to żeby dało się tylko na terenie miasta wpisywać /region setparent miasto?

Z góry dzięki!

Opublikowano

Lol ? Jak masz już cuba miasto to nie możesz założyć dlugiego cuba ;] Możesz tylko założyć region /rg setparent nazwa_regionu miasto

Opublikowano

ale jak on wpisze poza miastem gdzieś /region setparent cub miasto to robi mi 2 cuboid miasta i musze kasować ten do którego wpisał setparent

Gość Pexior05
Opublikowano

LOL kładziesz cuboida miasto.

Potem cuboida np. "dzialka1" i wpisujesz tak ./region setparent dzialka1 miasto

Opublikowano

nie zrozumieliśmy się,

chodzi o to, że jak mam już cuboida miasto. Potem ktoś tworzy jakiegoś cuboida poza miastem i wpisuje do niego /region setparent abc miasto to musze kasowac ten cuboid ABC bo tam się tworzy 2 cub na miasto. I to samo z miastem jak ktoś wpisze /region setparent miasto abc to musze miasto usuwać

Gość Pexior05
Opublikowano

Pewnie wpisujesz ./region setparent miasto abc PIERW MUSI BYĆ MNIEJSZY CUBOID, ponieważpodczas usuwania 'podcuboida' usunie Ci cuboida miasto.

Jeśli stawiasz działke poza miastem już nie musisz stawiać setparenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...