Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm Na Alledrogo

melor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. na allegro kiedyś kupowało się SM taniej teraz podrożało. skąd biorą kolesie SM że sprzedają taniej i mają zysk? ja kupiłem kiedys puszki do metaldamage i SM do metka i dostałem wszystko. prosze o odp ;]

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

dużo jest gości co sellają SM na allegro taniej niż w metin2.pl

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

ta? to wyjasnij nam o co kaman z tym =.-

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

chyba aż tak goście by nie ryzykowali jak by ich przyłapali.......

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Stary telefon karta z simplusa dziura zasiegowa i jada jak skoncza tranzakcje wylaczaja fona i tyle ;p Ale dziwi mnie ze tyle osob zna ten sposob a tak malo ludzi sprzedaje SM na allegro

Opublikowano

Ja raz zamówiłem 150Sm a dostałem 1,5k xD chyba ma koleś jakiś sposób na to a napewno to nie jest Gm tylko zwykły koleś ;P A ten sposob nie jest z tym zasiegiem chyba tylko przez jakiś program co taniej to wychodzi czy jakos tak ;] ( generator albo cos w tym stylu )

Opublikowano

spójrzcie na ostatnia opcje kupowania sm napewno do tego jest generator

Jaka to rurznica czy u czy ó ? Pisalem jak najszybciej dopuki przeczytac sie da to jest ok

Opublikowano

ja wiem czemu sprzedają oni na allegro popatrzcie

Zamawiacie SM SMS powiedzmy te 30 SM za 10.98 operator dostaje część tej stawki a resztę metin2.pl a ci co sprzedawają na allegro nie dają SMSem tylko przelew bankowy czyli 9.99 Euro razem cos 40 zł z groszami ? za 125 SM i więcej wiec koleś ci wpłaca kasę powiedzmy tam 42 zł przy tym on zarabia 1zł a on dostaje swoje SM coś w tym stylu

sf50a6c02a3fc5a3a5d4d9391f05f3efc.png
Opublikowano

no ale zobacz 1250 SM przez przelew kosztuje 49,99 euro wiec wychodzi 4,1 X 49,99 = 204zl a na allegeo wiecej SM bo az 1500 sprzedaja po 160zl wiec chyba to nie ten sposob ;/ zreszta kiedys kupowalem na allegro jak jeszcze bylo taniej 300SM i zaplacilem 32zl i do tego koles chcial 4 obrazki z metody platnosci smsem;/

Opublikowano

A mysleliscie o opcji jak Np Ma/Miała Era

Kupujesz starter 20zł+ doładowanie 100 doładowanie się podwaja (Promocja czy coś) czyli ziom już 100zł zarobil może o to chodzi ??

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Up

po to ze jak selnie np te 300 sm za 45 zl to ma z tego sporo kasy jak kupi to 20 osob w ciogu tygodnia .. Albo znam tez takiego typa z allegro co jest gm i seluje yangi jak 1 raz od niego kupowalem niedlugo po starcie s5 to on nadal jeszcze seluje te yangi ...

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Właśnie zastanawia mnie to... W tą dziurę RACZEJ nie wierzę, bo to dużo zachodu i ... W ogóle nie wierzę. Z drugiej strony nie ma innego sposobu (przynajmniej powszechnie znanego), więc to jest serio duża zagadka. A co do GM to na pewno nie. Oni podpisują umowę i na pewno jest tam punkt, w którym jest zawarte coś o nie wykorzystywaniu przywilejów GM dla własnych korzyści. To jest umowa z poważną firmą więc to już nie żarty, myślicie, że po co trzeba mieć 18-stkę? GM na pewno odpadają więc ja nie fjem xD

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...