Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium za free :D

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio sobie grałem na nicku, coś dopisałem i pacze a tu skin ^^. Dziala to tak: Wybierasz postac ze skinem, wbijasz pod tym samym nickiem na inny server i skin jest widoczny. Dzieje się tak bo skiny są przypisane do nicków :D Jak ktoś chce poszukać fajnego nicku ze skina to zapraszam tu: http://skin.lightrp.pl/ Możecie tam wpisać nick lub wylosować gracza

Milego szukania i fajnych skinow ;DD

Za pomoc mają być LiKE a nie ja wam pomagam a dla mnie nic xD

OD RAZU MÓWIE, ŻE WYKONANIE POWYŻSZYCH CZYNNOŚCI MOŻE GROŹIC SIĘ Z POLICJĄ TAK WIĘC TEN SPOSÓB ROBICIE TYLKO I WYŁĄCZONIE NA SWOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!

...wiec nie mówić że nie ostrzegałem :)

... :D

Opublikowano

To jest zwyczajne podszywanie się. Już parę razy spotkałem się z czymś takim na serwerach non premium że nie mogłem wejść bo ktoś wbił na moim nicku i ustawił hasło

Bywalec
Opublikowano

Tak także można oszukiwać innych graczy i wchodzić na serwery premium źle zabezpieczone, ale to jest bardzo chamskie i nie tolerowane zachowanie. Przez Ciebie może jakaś osoba dostać bana, za nic.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@up problemy moralne zostawcie dla siebie ... Ja daję LIKE bo się przyda nie nasza wina że to wszystko jest źle zabezpieczone :P

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Co wam to da?? I tak nie wbijecie na serwer premium, bo wyskoczy Bad Login przy logowaniu. A skin to tylko wygląd. Podszywanie jest nie zgodne z prawem i to jest kradzież. Po kija człowiek płaci 100zł za Minecrafta aby jakieś dziecko neo weszło i grało za 0zl na jego koncie

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

NIe tyle co na jego koncie, bo tylko ma nick i skin, a praw nie...

Ale jak ktoś używał mojego nicku na jednym z serwerów no-premium - zgłosiłem to administracji i tamta osoba dostała PERM na IP za podszywanie się + mogłem są pozwać za podszywanie się w Internecie i niszczenie mienia intelektualnego (czy jakoś tak)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Tak także można oszukiwać innych graczy i wchodzić na serwery premium źle zabezpieczone, ale to jest bardzo chamskie i nie tolerowane zachowanie. Przez Ciebie może jakaś osoba dostać bana, za nic.

Nie znasz się, a gadasz, powiedz mi jak bez premium, tylko na nicku kogoś z premium mozna wbić na serwer premium? Chętnie posłucham.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Proszę:

http://www.minecraftforum.net/topic/103476-minecraft-licenses-and-you/

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...