Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Mody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Minecrafta 1.2.3 i chciałem do niego wgrać kilka modów.. Wgrałem Too Many Items na samym początku, wszystko pięknie działało... Zainstalowałem potem FurnitureMod i RepairMod ( czy jak to tam się pisze... ). Wchodząc do Minecrafta dowiedziałem się że ów mody nie działają, poza TMI. Jak by ich nie było.. Pomyślałem że może to przez brak ModLoader więc i go chciałem zainstalować.. Po instalacji okazało się że pojawia mi się czarny ekran.. O co chodzi? ...

Zbieram like ;x

Opublikowano

A właśnie ... Zapomniałem dodać że Meta Inf został już na samym początku usunięty :)

@Radek123x Po wrzuceniu ModLoadera minecraft nie chce się włączyć ( czarny ekran ) ... Nie wiem czemu :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Może masz starą wersję? Ja tak miałem, gdy miałem jakiś mod na starą wersję. Ew. za bardzo przeciążone MC, ale wątpie.

he?

Opublikowano

Tak.. Ściągałem go właśnie z tego forum :)

@Dj. Przeciążony minecraft? .. Mam tylko TMI bo tylko to mi działa...

Jakieś pomysły? Czemu ten

FurnitureMod i RepairMod nie chcą działać, i czemu ModLoader psuje mi grę? (czarny ekran) ...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wydaje się wszystko ok.. ModLoader wrzuciłem do minecraft.jar lecz po wrzuceniu jeszcze

FurnitureMod minecraft mi się crash'uje.. Why?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tyle że próbowałem różnych rozwiązań... Wyczytałem gdzieś że TMI i modloader się "nie lubią" usunołem TMI wgrałem Furniture, nadal crash potem zainstalowałem modloader i modloadersp, wgrałem backpack - crash... Oco chodzi? Wychodzi na to że wogólę modów nie mogę wgrywać... Minecrafta mam "czystego" tzn.. zainstalowałem od nowa minecrafta dzięki czemu jest czyściutki z śmieci pozostawionych po jakiś modach i innych tego typu rzeczy z 1.2 lub 1.1...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...