Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishboty - Postawmy Temu Kres !

panina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapewne sporo osób widziało kogoś na fishbocie. Bot polega na automatycznym łowieniu ryb bez potrzeby obecności gracza.

Takie boty potrafią stać nawet całymi dniami a potem w sklepach pełno małż. Dużo osób jeśli widzi kogoś na FB po prostu daje na wolnym

i go zabija żeby bot przestał działać. Grałem na prywatnym serwerze M2 (nie podam jakiego i proszę nie pisać w tej sprawie) i używałem tam fishbota.

Na prywatach wszyscy to robią i jeśli kogoś widzę tam na cheatach w ogóle nie zwracam uwagi.

Ale tutaj mamy Metin2.PL gdzie to jest KARANE stałą blokadą konta.

Używając tego bota na priv zauważyłem jedną rzecz.

Ściągnąłem 3 różne fishboty i każdy działał na tej samej zasadzie - przynęta pif F3 umiejętność łowienia pod F4.

I właśnie teraz do czego zmierzam? Tutaj najważniejsze jest zdanie "umiejętność łowienia pod F4"

Łowienie = Rybołóstwo. Taka umiejętność jest w skillach na naszym metinie , ale czy potrzebna?

Ta umiejętność NIE DZIAŁA! A jednak to jest potrzebne aby włączyć z tego co się orientuje - wszystkie boty!

Dlatego wpadłem na pomysł aby usunąć ten obrazek tak jak to zrobiono z kowalstwem kiedyś!

Rybołóstwo nie działa a jednak jest potrzebny dla cheaterów.

Zapewne niektórzy powiedzą "Przecież powstaną nowe fish boty". Tak to prawa, ale póki co przynajmniej wszystkie

do tej pory działające sktypty przestaną działać. Oprócz tego chciałbym ten pomysł wysłać do GF

z prośbą o usunięcie tego skilla. Zmniejszy to oszustów a także będzie mniej roboty dla GM.

Póki co chcę aby na ten temat po prowadzić dyskusję oraz chcę poznać oceny pomysłu oraz wszelkie komentarze.

Tylko bez spamu.

Proszę także o ankietę

"Czy chcesz usunięcia obrazka "Rybołóstwo" w zakładce postaci aby zmniejszyć ilość osób używające FishBoty?

1)Tak

2)Nie

3)Jest mi to objętne

ubda1202.gif
Opublikowano

to SPam a co do odp to 3) Mi to obojetne

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...