Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę tutaj Lichbane.

Mam 300Ap, włączam maczuge i buum DMG Z DUPY.

Ja osobiście składam Warmoga przed Rabadonem.

tutek, taki taki.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

na co mordekaiserowi w early spellvamp, jako pierwszy item i tak dostaje w dupe. ;f

lepiej złożyć plemienną zbroje pierw, obuwie maga i dopiero pofarmić na wole starożytnych.

prędzej go odetną od farmy z takim małym hp na początku.

Opublikowano

@up Wota na poczatek jest najlepsza bo gdy padasz mozesz zajebac ulti i dodaje ci sporo hp i przy ganku przez wlasnie wote mozesz zajebac double killa..

Opublikowano

W ogóle nie wiem po co tutaj się ludzie udzielacie . Nie pasuje wam build grajcie na swoim i po chuya spamicie . Według mnie kiki dał dobry build ale zamiast tego force of nature właśnie dałbym lichbane bo wtedy mordek ma nieziemski dmg z Q

@Down

Nice joke bro . Po chuy mordzie hextech jak tu chodzi o samego spellvampa . Gunblade jest 2x droższy a morda potrzebuje tylko spellvampa . Później rylai itp .

Opublikowano

Może dlatego ,że od tego jest forum? Nie musiał umieszczać swojego słabego buildu.. I jeszcze raz wam mówię ludzie: NIE BUDUJE SIĘ WOTY NA MORDE!! NIE BUDUJE SIĘ WOTY NA MORDE!!

Gdy zbudujemy hextecha mamy tyle samo spellvampa, -10 ap, wiecęj dmg, leczymy się z q i mamy jakieś cc...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ale są lepsze.. wcale nie taki rewelacyjny, a triple mógłbyś strzelić równie dobrze robiąc morde pod ad O_0

Solo na 3?

Panteon 20/7 dostawał w dupe odemnie;]

Opublikowano

@Up

Rly nordic style

ErrorForLife west. Rly nordic style.

Twoje 455 Win normali + 0 duo/solo rankedów to istny Nordic Style.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Gość Teksanian
Opublikowano

Może dlatego ,że od tego jest forum? Nie musiał umieszczać swojego słabego buildu.. I jeszcze raz wam mówię ludzie: NIE BUDUJE SIĘ WOTY NA MORDE!! NIE BUDUJE SIĘ WOTY NA MORDE!!

Gdy zbudujemy hextecha mamy tyle samo spellvampa, -10 ap, wiecęj dmg, leczymy się z q i mamy jakieś cc...

Duże runki na hapcy, o wiele bardziej się przydają niż AP.

@Cheatek

Morde jest taką postacią, że nieważne co się na nim złoży, byle by ap troszke ap mieć, to i tak będzie robić dmg.

Wota-2100 golda

Haxtech-3625 golda

Czyli 1500 golda, za co możemy kupić giant belta.

Wota>Haxtech na mordzie, bo ma lepszą cenę, daje więcej ap, oraz spell vampa.

Nie udawaj że się znasz, bo gówno, a nie się znasz.

leczymy się z q

ZAWSZE, leczymy się z Q(jeżeli mamy spellvampa).

mamy jakieś cc

Następnym itemem w jego buildzie jest Rylai...

#Edit po 2 sekundach

Zamiast Sunfire, możemy złożyć Zonye, tak samo zamiast FoN-a, to gówno co daje AP i Magic Resista.

Opublikowano

Morde jest do dupy na midzie? boshe widzish i nie gsmish.... Ja widze, prokikiprokoksie postrachu eu westa, ze wyzywasz nordica, a sam pojecia o grze nie masz.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@up widzę kolejnego prosssssssa tego działu

@topicBuild jako taki (ale ,Pro kiki Junior myślę ze stać cie na więcej).

Co do dyskusji pod watkiem.

Ludzie ja robię morde pod supporta i ide nim na bota z ashe !

A tak na serio ,

każdy ap (czy to z bliska czy to z daleka) może iść i na mid i na topa.

Wszystko zalezy od teamu / dopasowania postaci w teamie jak i przeciwnika na midzie/topie.

Dlatego proszę was o KONIEC tych dyskusji bo innych ludzi to porostu wkurwia jak to czytają.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@UP Twój post mi podchodzi pod takie prostackie lizanie dupy ,a po wszystkich postach scoobanego ,które widziałem wydaję mi się ,że ma on większe pojęcie o grze niż 90% forum.

I właśnie do tego jest forum ,żeby dyskutować przynajmniej tak myślę.

xxcafs.png
Opublikowano

@up ku*** dyskusja ?

To jest porostu "dzicz" i to w kazdym wątku . (prawie)

Kazdy kazdego jedzie i wyzywa od noobow itp.

Ja bym tego nie nazwał dyskusją.

@(sorki za offtop ale juz nie mam siły)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@up ku*** dyskusja ?

To jest porostu "dzicz" i to w kazdym wątku . (prawie)

Kazdy kazdego jedzie i wyzywa od noobow itp.

Ja bym tego nie nazwał dyskusją.

@(sorki za offtop ale juz nie mam siły)

Dam Ci rade - idz sie powies.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Takim mordekaiserem to możesz sobie zasiać zboże na polu... ofc wota na morde first core, rylajus też, żeby mieć chociaż tego jebanego slowa o_O

EU West zaprasza pro kiki feedzorda. Nordic style nie jest zły, ale tak samo są trolle jak na west i nic nie poradzisz ;(

Gold Member

nvm

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...