Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Anetic.eu

躉 EST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie biadolić że to serwer XYZ'a. Chłopak ma clienta od Znajak'a którego dobrze znam od paru miechow. Gwarantuje ze główny adm. To nie XYZ.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Tylko ja Cię Anetic proszę powiedz ,że ty to nie Kurlz ;x

Bo ja tego gnoja nie cierpię .

Jeżeli tam nie ma Kurlz'a to jestem w stanie zagrać

Przestańcie biadolić że to serwer XYZ'a. Chłopak ma clienta od Znajak'a którego dobrze znam od paru miechow. Gwarantuje ze główny adm. To nie XYZ.

Ej ja znam dłużej Znajaczka ;*

A od kiedy on Clienty umie robić ?

Nie ma 6/7 bonu to nie ma gry podziękuje teamowi noobowi

Rozbawiłeś mnie kolego ;D

No i co nie ma 6/7b i Ci team nie dogodził to ich obrażasz ?

Nie ładnie.

Dobra rada : Idź na Pandore

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

2 Up,

.. się żeś upaaarł. Pisałem z kurlz'em .. On ma inny charakter pisma, inny głos.

Skaczus zajmij się melleurem, okej ?

- Dlaczego nabijasz posty nie na temat ?

1326786628-U215643.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Dla mnie nic fajnego gdzie nove mapy? gdzie nove bosy? gdzie nove misje u biologa? Taki serw nie ma za duzych szans przetrwać... Nie zagram, gdyż zanudził bym się tam....

post-510076-0-96019200-1328031777_thumb.png

Pozdrawiam ProWojownik z Novamt2

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Informacja!

Dla wszystkich którzy twierdzą że serwer bedzie Fail powiem od Razu że nie ma takiej mowy dzisiaj do wieczora dodamy resztę Opisu i Serwer jest mój i nie mieszać tutaj innych ludzi jak coś to moje GG:26677461 zapraszam jak ktoś nie wierzy powiem od razu że wszystko po Mału dodamy na MPC tylko prosze o cierpliwość i nie wypowiadanie się na Temat Serwera oraz Teamu jak nie wiecie kto w Nim Jest!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Up,

..nieźle podoba mi się, EST Proszę cię o kontakt gg, ponieważ Antic.eu nie ma czasu. ;>

1326786628-U215643.png

34247.png

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Tłumaczenia .. Gg itp. Na co mi gg?? Zróbcie wkońcu tsa, gdzie podacie informacje , pogadacie z graczami ( gdyż to bardzo ważne) a nie gg.. To ma być ta profeska? Na gg?. Hmm miło. Ale jak to mówią. Weźcie się pierw za reputacje, rozgłos i kontakt z graczami, a potem za serwer, gdyż teraz graczy nic przy was nie trzyma. I prosze zmieńcie te bronie/ zbroje. Po co mi znowu bronie z 4 funa?. Wole głupiego barona czy Tasaka zamiast pustynnych mieczy itp.

Opublikowano

W prezentacji było napisane , że serwer bez zbędnych itemow , na ch*j tu sa jakies zlote stalki .. System ulepszen powinien byc taki Bojowy -- Syrek Stal+9 -- Hwang Tak było kiedys najlepiej .

Opublikowano

W prezentacji było napisane , że serwer bez zbędnych itemow , na ch*j tu sa jakies zlote stalki .. System ulepszen powinien byc taki Bojowy -- Syrek Stal+9 -- Hwang Tak było kiedys najlepiej .

Dla Ciebie może hwang, lecz jest to syf. Na grzyba komuś 550+ deffa?. Szycie +5k? Jak uważasz , z chęcią zrobie z tobą pvp daggerem czy bodym i zobaczymy kto kogo złoży. Możesz mieć full abs , ale abs na szycie niestety nie ma kolego.

Opublikowano
Silver to nie Vannabe (największy złodziej ) tylko Fawi , Sonic (itd) od takich serwerów jak Aquamt2 , Alarma itd

Kolejna Zmyłka Kolego i tak nie dowicie się kto jest w Team:)

Wszyscy co mają nas na GG w opisach bądż podaje ich GG tutaj to oznacza że są oni informatorami na Team Serwera:)

Opublikowano

Nie zagram. Nie lubie hardów

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano
Nie zagram. Nie lubie hardów]

To nie jest hard tylko Medium/Eays ale okej jak tam chcesz to jest waszy wybór robimy coś czego dawno nie było wśród serwerów Metin2

Opublikowano

Anetic nie bajeruj że macie informatorów na GG ( bo To ty Fawi albo w teamie jest ) ;/

Takie bajery możesz innym wciskać , server JAKO TAKO WYGLĄDA nawet dobrze ale wiadomo to tylko SS :/

Ja nie znam żadnego Fawiego więc nie wiem o co kaman:)

Opublikowano

Dla Ciebie może hwang, lecz jest to syf. Na grzyba komuś 550+ deffa?. Szycie +5k? Jak uważasz , z chęcią zrobie z tobą pvp daggerem czy bodym i zobaczymy kto kogo złoży. Możesz mieć full abs , ale abs na szycie niestety nie ma kolego.

A od czego est blok ciosow? ALe fakt zgadzam sie hwangi to porazka maja obrzydliwy wyglad do tego ten def.. tak jak ty wole stalko podobne zbroje ^^

Opublikowano

Toxic toxic.. znow zaczynasz?? jak ja miałem swojego Deroxa to prosiłeś się do teamu a pare dni wczesniej mi cisneles wiec tu pewnie jest tak samo .. powiem Ci toxic tak EST znam już długo długo.. i to nie jest żaden fawi .. bo fawi to kawał kurwy cwela i złodzieja plików , peace ...

8f5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...