Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy na regionie WEST są wieksze lamy niż EU?

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj zaczełem się bardzo zastanawiać, czy to co każdy mówi, że na Weście grają kozaki wszędzie to jest prawda, przykład mojej historii gier z dzisiaj ( ze skrina mozna wywnioskować 5 przegranych pod rząd w tym 3 normale i 2 rankedy :(

97f9cfce8ed09185med.jpg

I tu moje pytanie czy przechodząc na WESTA dobrze zrobiłem uciekając przed noobami z serwera EUROPE? ( lubią tak pomagać, że sam staje sie feederem, widać na zdjęciach)

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

To zależy na kogo trafisz. Ja ogółem na N&E nie nienawidzę Polaków -.- Większość spina, płacze itp. itd. Być może dobrze zrobiłeś, być może źle. Zobaczysz w przyszłości.

he?

Opublikowano

Powiem Ci tyle. Jak już przeniosłem się na EU West, mój poziom gry znacznie wzrósł. Na West gra więcej ogarniętych, bo nasi zachodni sąsiedzi "niektórzy" grają lepiej niż Polaczki i ruscy na NORDIC. Oczywiście znajdą się trolerzy i zniszczą ci grę, ale znacznie rzadziej niż na East.

Opublikowano

Zawsze zależy na kogo trafisz. Nie ma lepszych i gorszych.

np. Dziś wygrałem 2 rankedy, a wczoraj x3 loose. - euw.

btw. Europa to u cb. eune, a ew west to też częśc eu.

Opublikowano

To widze , że nie tylko ja mam pecha do gości, przykładowo grałem sobie na rankedzie, gdzie ww grał 1 raz "w gre", do jungli wział heala i exhausta, i robił sie pod castera pomijając fakt że i tak leavera mieliśmy bo "nie ogarnialiśmy" a sam staty 0/6 =.=

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Prawie każdy pr0 "Troll" z EUNE przeszedł na WEST.

Opublikowano

Na euW jest taki sam poziom co na euNE z tego co tylko zauważyłem jungla jest częściej pickowana przez graczy

A co do rankedów to tu i tu trafiają się ludzie którzy potrafią grać tylko 1 pozycję, jak ktoś im zajmie np mida to grają we 2 na midzie lub też gość zacznie feedować :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Ja po przenoszeniu się na West stwierdziłem iż jest tu mniej Trolli , ale jak już trollują to porządnie np. Grałem z Vladem pod Life Steal (nie pod Spell Vamp ;] ) , Anivią no solo top'ie pod krytyka i soraką pod Movement Speed'a :]

Opublikowano

Ja gram na North America i tam jest podobnie...

Czasem mam dobry team, a czasem mam staty 1:7 bo kolesie nie ogarniają.

Miałem taką sytuacje że dwie osoby sie kłóciły o mida a ja musiałem przez pierwsze 10 minut sam trzymać dolną linie.

League of Legends

Specjalista
Opublikowano

na West nie ma lam, oni umieją grać i jest wyższy poziom to rzecz oczywista

na east są słabsi gracze ponieważ są ludzie dorośli grający, ale ostatnio ziomek mnie spytał czy chcę z nim pograć, ja się pytam ile ma lat a on do mnie że 7

no to sorry, czego więcej wymagać

russcy jedynie mocniejsi są

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Żeby grać normalnie na nordic trzeba 30 lvl i 1300 elo ,wtedy zaczyna sie normalna rozgrywka , na west tez nie ma tyle ogarów zdarza sie to często ale jak na nordicu

Opublikowano

@up wiesz jak trudno jest wbić takie elo w przedziale 50 zagranych rankedach?

Na początku wygrasz 2-3 i masz te 1300 ale, gdy spadnie ci na początku powiedzmy do.. 950 i leci ci za rankeda 10-15 elo to bardzo trudno jest sie wybić.

Jedynie duo. Ale duo ma też -, w przeciwnej drużynie może być bardziej ogarnięte duo i wykerują gre a jeśli z tobą grają lamy.

Opublikowano

Czytam to mi sie plakac chce

Sytuacja jest taka sama na obu servach tylko ,ze na 1600elo zaczyna sie wyzszy poziom ,juz nie mowie o mozliwosc trafienia na typow co streamuje (1800elo+)

1300 elo bardzo latwo wbic ,i nie ma roznicy na jakim servie grasz.Slaby gracz jest slabyn

Opublikowano

no boshe na west jest wiecej ogarow bo byli przed podzialem serva i tylko tyle.Na każdym serwerze zdarzają sie trolllle

Opublikowano

Czytam to mi sie plakac chce

Sytuacja jest taka sama na obu servach tylko ,ze na 1600elo zaczyna sie wyzszy poziom ,juz nie mowie o mozliwosc trafienia na typow co streamuje (1800elo+)

1300 elo bardzo latwo wbic ,i nie ma roznicy na jakim servie grasz.Slaby gracz jest slabyn

weź dzieciaku skończ te durne podprogowe komentarze pisać, zawsze częśc twojego komentarza to jakiś spam w stylu ''omg zal mi tych co bla bla bla'' ''jak to czytam to plakac mi sie chce'' albo ''sądze ze jesteś gupi''

potrafisz napisać komentarz bez bólu dupy?!

co do tematu to prawda, na west jest mniej noobow i większy poziom, ale pamiętajmy ze na i jednym i drugim serwerze zdarzają sie trolle, słabi i dobzi gracze, ale moim skromnym zdaniem, na west jest mniej tych złych :)

Opublikowano

Ja to chyba przyciągam tych noobów, rankeda wygrałem bez szwanku ale na blind picku, miałem 2 frajerów którzy chyba 2 raz w lola grali, fiora na dżungli zaliczyła tylko w early z 6 deadów, na końcu staty 1/17, anivia nie puściła karthusa na mida (mnie), bo jej ulti jest lepsze...

Co do tej dyskusji co sie tutaj rozwineła, sam uciekłem z serwa EU, bo tam to mnie szlak trafiał z gościami, co chwile to trolle które uwaga rozwalały nas na samych fantomach bo nasz team zawsze składał sie z ładnych idiotów, albo to u mnie trollowali lub specjalnie feedzili, przeszedłem na WESTA i powiem tyle, nie widze większej różnicy a nawet jest jeszcze gorzej...

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Eilijah zapraszam do wspólnej gry na WEST :D , oczywiście normalne osoby , grałem od początku na West znaczy się nie musiałem się przenosić na West , jednak mam 2 konto na East i przede wszystkim widać różnice w kulturze , grając na East z polakami aż oczy bolą , chociaż na West też się zdarzą tacy . Pozdrawiam i czekam na wspólną grę ;)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Lulz 5 przegranych gier pod rząd i mówisz, że to wina serwera ? To tak nie działa, że przejdziesz na inny serwer i tam będziesz ciągle wygrywać.

Ogólnie przeszedłem na west i nie widzę sporej różnicy.

I west to także eu...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No wiem, ale odrazu żeby po przejściu zarobić 5 losów ? Ja mam 30 lvl więc jakim cudem dalej mam idiotów którzy chyba zaczeli gre? i nie wolałem dalej nie grać bo znowu bym nabił z 13 losów pod rząd jak to kiedyś miałem ( ach te polaczki i ruseczki) xD

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ogólnie wypowiem się w ten sposób:

Przeciętny kowalski grający w lola ,który zasługuje na elo 1200 pomyśłał : " mam te elo przez tardy przejdę na westa to napewno wbije większe"

no i teraz jest dość słabo.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siema, dzisiaj zaczełem się bardzo zastanawiać, czy to co każdy mówi, że na Weście grają kozaki wszędzie to jest prawda, przykład mojej historii gier z dzisiaj ( ze skrina mozna wywnioskować 5 przegranych pod rząd w tym 3 normale i 2 rankedy :(

97f9cfce8ed09185med.jpg

I tu moje pytanie czy przechodząc na WESTA dobrze zrobiłem uciekając przed noobami z serwera EUROPE? ( lubią tak pomagać, że sam staje sie feederem, widać na zdjęciach)

po pierwsze WEST to jest zachodnia część EUROPE -,- co oznacza, że nie uciekłeś z EUROPE tylko z regionu NORDIC&EAST -,-

nie wiem słuchaj dla mnie to bez różnicy, ja siedzę na eascie bo mieszkam w Polsce i pochodzę z Polski...

Opublikowano

różnicy w poziomie gry mie ma, a nawet można powieszieć że euw jest gorsze(więcej mieszkańców, więcej nieogarów). Ale jeśli chodzi o kulture to eune leży przez jakiś dresów-haterów z polski/ukrainy

Opublikowano

Hahaha tak flejmujecie Easta, a na weście jest tyle zer i noobów, że szkoda gadać... Najchętniej bym sobie pograł na jakimś chińskim. Przynajmniej jakby płakali to bym nie zrozumiał co piszą.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...