Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot BlackRouge files [Search]

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam bota do plikow black rouge ! pvp.creddyonline.net - do tego servera szukam bota ( Umiem expic ! mam max level ! bot tylko po to do zbierania golda i sonow)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Elite Sro działa na plikach BlackRogue, ale wątpie by sroking na creddy działał, bo to jakiś zmodyfikowany serwer jest

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Black_Cross

SroKing działa na Creddy. Osobiście tego nie sprawdziłem, jednak znalazłem takie oto foto: screenshot1020pm1722012.png

Jak widać na załączonym zdjęciu autor zamienił pliki .dll na pliki .pk2. Dodatkowo też zamienił nazwy gameclient i launchera na silkroad.exe i sro_client.exe.

Niestety nie uzyskałem odpowiedzi w jaki sposób tego dokonał. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomógłby nam (tj. graczom) Creddy..

Opublikowano

Na bocie nie widać czy to jest bota na tą postać itp... mógł otworzyć creedy i potem elitesro , może chciał jakoś zabłysnąć, a mógł zmienić ikonki xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak tyle, ze widac na zdjeciu po lewej:

Welcome to Creddy Online.

Watpie ze chcialoby mu sie przerabiac to foto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...