Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gangplank

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupilem gangplank mam 19lvl do tego czasu gralem sion(nadal mam zamiar nim grac) w necie znalazlem build na gangplanka wyglada on tak item 8krytyka+potki>Buty polecane(ionanskie czy cos takiego)>IE>Warmong>Atma>Hexlife czy cos takiego takie czerwone. Czy to dobry build? jest on dps czy bardziej offtank prosze o wyrazenie opini na jego temat

Opublikowano

Junior podał dobry build i to nie na jungle, a na solotopa/topa.

Opcjonalnie możesz wystartować z cloth armorem i 5 potkami.

Na polskie to tak :

buty + 3 poty>latarnia wrigglsa>Ninja Tabi/Merkurego>Pożeracz>Włócznia Atmy>Lodowy młot>plemienna zbroja>ostrze nieskończoności

Opublikowano

a nie lepiej te buty na skrocenie cooldown? i podales w innej kolejnosci co na zdjeciu to jaka kolejnosc kupowac?

?

Opublikowano

Ja polecam taki build - 100% kryt. i całkiem przyzwoity speed.

Na koniec ma on wyglądać mniej więcej tak - Ostrze niesk. 3x Płaszcz i szpada Wezwanie kata i tancerz.

Dzisiaj staty 39:6 więc jako tako nieźle.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

podoba mi sie ten build bo z q bedzie niezly pocisk tylko poprosilbym cie o napisanie calutkiego buildu z pelnymi nazwami i po kolei

Opublikowano

hmm na początek itemek 8% kryta +1 potka następnie butki ioanskie czy jak one tam te do skrócenia potem starasz sie z tego 8%kryta złożyć zapał jak masz dobry team stać cie na kw miecz to go kup(bf sword)potem z zapalu robisz widmowy tancerz z kw(bf)miecz(sword)robisz IE potem krwiopije te z kw(bf)i kosturka do lifesteala hmm potem to juz zależy od przeciwników jak masz papiery i jedziesz ich jak chcesz to kupujesz widmowego i hmm 2 krwiopije jak troszkę lepszych to robisz tą zbrojkę 1khp+ i atme wtedy dominacja to tak ode mnie i proszę bez komentarzy że zły build bo z takim eq rwiesz po 1k z Q

CZyli

Rękawica awanturnika+pota>buty ionianskie>zapał>widmowy tancerz>infinity edge>krwiopija 60obrażeń i lifesteal

(Zyskujesz +1 obrażenie od ataku i +0,25% kradzieży życia za każde zabicie. Maksymalnie +40 obrażeń i 10% kradzieży życia. Bonusy znikają po śmierci.)> gdy masz dobry przeciwników to plemienna zbroja >po czym kupujemy atme gdy masz przeciwnikow ktorzy w team fightach nie będą cię czesto zabijac składasz kolejnego widmowego i krwiopijce

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

podoba mi sie ten build bo z q bedzie niezly pocisk tylko poprosilbym cie o napisanie calutkiego buildu z pelnymi nazwami i po kolei

Z tego builda co ci podałem wyciągałem kryta 1083 z Q. Focus na mnie poszedł w 4, z tego 3rozwaliłem, a 4rozwalił mnie na 200hp ; )

w83od2.jpg

Opublikowano

hmm na początek itemek 8% kryta +1 potka następnie butki ioanskie czy jak one tam te do skrócenia potem starasz sie z tego 8%kryta złożyć zapał jak masz dobry team stać cie na kw miecz to go kup(bf sword)potem z zapalu robisz widmowy tancerz z kw(bf)miecz(sword)robisz IE potem krwiopije te z kw(bf)i kosturka do lifesteala hmm potem to juz zależy od przeciwników jak masz papiery i jedziesz ich jak chcesz to kupujesz widmowego i hmm 2 krwiopije jak troszkę lepszych to robisz tą zbrojkę 1khp+ i atme wtedy dominacja to tak ode mnie i proszę bez komentarzy że zły build bo z takim eq rwiesz po 1k z Q

CZyli

Rękawica awanturnika+pota>buty ionianskie>zapał>widmowy tancerz>infinity edge>krwiopija 60obrażeń i lifesteal

(Zyskujesz +1 obrażenie od ataku i +0,25% kradzieży życia za każde zabicie. Maksymalnie +40 obrażeń i 10% kradzieży życia. Bonusy znikają po śmierci.)> gdy masz dobry przeciwników to plemienna zbroja >po czym kupujemy atme gdy masz przeciwnikow ktorzy w team fightach nie będą cię czesto zabijac składasz kolejnego widmowego i krwiopijce

Kolejny specjalista od buildów z 15stym lvlem, critplank to gówno, jak widzę go w przeciwnym teamie, to odrazu dziękuje przeciwnikom za free elo, w 1 meczu na 20 dasz radę dojść do warmoga z takim setupem.

@Do tematu: Build Pro kiki Juniora jak najbardziej poprawny, sam używam podobnego.

Opublikowano

Misiek to wypisz ten build po kolei tak jak trader7 wytestuje oba buildy i zobaczymy ktory lepszy

To tak.

Zaczynasz z butkami i trzema hp potionami, następnie kupujesz latarnie wriggle, pożeracza, z tego robisz lodowy młot, włócznia atmy, ostrze nieskończoności i na koniec plemienną zbroję.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ok dzieki za build pro kiki junior tylko jakie buty dokupic? nie bede biegal z 1 bo nie dogonie nikogo ionanskie? tabi?

Opublikowano

no i chyba moje ostatnie pytanie to sa czary na 1 lvl [q] a potem? lepiej inwestowac w [w] aby utrzymac sie na lini czy [e] ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...