Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]NoMenu cheat

MaczoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam pytanie.

Dlaczego kiedy mam już napisany cały kod hacka (NoMenu oczywiście) daję build i pisze 0 succided a 1 failed????

@UP Oto kod i błąd:

#include <windows.h>
#include <stdio.h>
#define ADR_PlayerPointer 0x9EDD6C
#define ADR_ServerPointer 0x9EDD08
#define OFS_5thSlot 0x1021BC
void Slots5()
{
DWORD dwServerPointer = *(DWORD*)Adr_Serverpointer;
if(dwServerPointer != 0) {
*(long*)(dwServerPointer + OFS_5thSlot) = 1;
}
}
void TIMER_HACKOW ()

{
for(;
{
5thSlot();
Sleep(30);
}
}
BOOL WINAPI DllMain(HINSTANCE module, DWORD dwReason, LPVOID lpvReserved)
{
if(dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH)
{
CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)TIMER_HACKOW, NULL, NULL, NULL);

}
return true;
}

------ Build started: Project: 5th slot by MaczoPL, Configuration: Debug Win32 ------
Compiling...
5thSLot.cpp
c:\documents and settings\rodzinka.pl\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\5th slot by maczopl\5th slot by maczopl\5thslot.cpp(12) : error C2065: 'Adr_Serverpointer' : undeclared identifier
c:\documents and settings\rodzinka.pl\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\5th slot by maczopl\5th slot by maczopl\5thslot.cpp(26) : error C2059: syntax error : 'bad suffix on number'
c:\documents and settings\rodzinka.pl\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\5th slot by maczopl\5th slot by maczopl\5thslot.cpp(26) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'thSlot'
c:\documents and settings\rodzinka.pl\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\5th slot by maczopl\5th slot by maczopl\5thslot.cpp(26) : error C3861: 'thSlot': identifier not found
Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Rodzinka.pl\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\5th slot by MaczoPL\5th slot by MaczoPL\Debug\BuildLog.htm"
5th slot by MaczoPL - 4 error(s), 0 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Człowiek nie może niczego nauczyć drugiego człowieka. Może mu tylko dopomóc wyszukać prawdę we własnym sercu, jeżeli ją posiada.

św.Augustyn

Opublikowano

Myślę, że mówisz o tym błędzie na który napisałeś mi na PW. Jeżeli tak to dałem Ci odpowiedź. Następnym razem umieszczaj jakie konkretnie masz bledy.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

#include <windows.h>
#include <stdio.h>
#define ADR_PlayerPointer 0x9EDD6C
#define ADR_ServerPointer 0x9EDD08
#define OFS_5thSlot 0x1021BC
void Slots5()
{
DWORD dwServerPointer = *(DWORD*)ADR_ServerPointer/* miales zla nazwe */;
if(dwServerPointer != 0) {
*(long*)(dwServerPointer + OFS_5thSlot) = 1;
}
}
void TIMER_HACKOW ()

{
for(;
{
Slots5/*tu tez zla nazwa byla*/();
Sleep(30);
}
}
BOOL WINAPI DllMain(HINSTANCE module, DWORD dwReason, LPVOID lpvReserved)
{
if(dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH)
{
CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)TIMER_HACKOW, NULL, NULL, NULL);

}
return true;
}

A oto kod po naprawieniu.

?WARROCK_CODER

:P

s

Opublikowano

Wielkie dzięki LIKE

Człowiek nie może niczego nauczyć drugiego człowieka. Może mu tylko dopomóc wyszukać prawdę we własnym sercu, jeżeli ją posiada.

św.Augustyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...