Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepszy Metin

sddsaffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy te priv sa lepsze od PL

Metin2 prowadzi w fantastyczny orientalny świat.

Zostań mistrzem sztuk walki i walcz jako sojusznik Boga Smoka przeciw-

ko mrocznemu wpływowi Kamieni Metin, które zatruwają ziemię.

Walcz w dzikich bitwach dla jednego z trzech imperiów,

zdobądź ich ziemie i dobytek lub zjednocz je i zostać nowym Imperatorem.

Twoje przeznaczenie jest w zasięgu ręki!

a z nieoficjalnych

Metin 2 - gra w której rządzą 14-latkowie. Druga gra po Tibii w której głównym trzonem graczy są dzieci, które tylko ryją sobie na tym psychę.

Niby da się grać ale hacki to tam są nieziemskie xD

poleccie cos

Opublikowano
polece ci wyjście z tego forum

popieram

Topic masz cos z mozgiem??

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

noob z jednym postem nie porównuj metin2 do tibi. metin2 to gar 3D można ją porównać do życia bo jest w niej kilka realistycznych rzeczy a tibia do gówno bez grafiki i można ją porównać do twojej starej. sorry za takie słowa ale od obraził wielu z nas a tego nie dać się wybaczyć. specjalnie założył konto, żeby to napisać.

Opublikowano

Jakbyście chcieli wiedzieć Tibia była to kiedyś superowa gra 2D.Dlaczego?Ponieważ powstała powiedzmy 5-7 lat temu.A wtedy gry nie miały takiej grafy jak np. NFS czy fallout3,far cry itd.To że ludzie grają i się uzależniają,pogarszają ortografię to nie wasza sprawa a zresztą,nie wiem czemu niby tibia ma być na 1 miejscu?Grafa 2D,najgorszy system walki jaki mógłbyć(kiedyś był on może fajny),jedyne co może być dobrego to taka sobie grafa.

@up

Hehe realistyczne rzeczy...Typu że miecz przenika przez drzewo,kamienie,stwory,budynki itd.? ^^

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

W metinie grafa niejest najlepsza nawet powiem że słaba podle tych nowych gier ^^

+ w metinie mało bajetowania 4 postacie po 2 typy skili i git

a inne gry jakieś elfy czy coś takiego wtf?

ale jeśli wbijesz 90lv+ i załozysz najlepsze eq to gra ci sie znudzi :>

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

ja ci proponuje strone gry.pl zakladka dla dzieci tam cos znajdziesz na pewno ^^

a jak nie to gra telewizyjna i mario ..

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ja nie obczajam tego forum. Na pewnym warezowym jest 5 supermoderatorow i z 50 moderatorow. Kazdy z nich ma conajmniej 18 lat. A tym forum rządzą dzieci. Mod powienien ten temat od razu usunac zanim kto inny wogole go ujzy.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

Kasper wypierdalaj! To Ty sddsaff czy jak Ci tam noobie! WYPIERDalaj Z TEGO FORUM KURwa maĆ!

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

Nastąpiła próba zalogowania na stronę "own3d.es" przy pomocy nazwy użytkownika "www%2Eyoutube%2Ecom", ale strona nie wymaga identyfikacji. To może być podstęp.

Czy adres "own3d.es" jest tym, który zamierzano odwiedzić?

Ban dla goscia Kasper3D

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

no pewnie , koles poi co zakladasz te tematy . Co do samego metina to akurat najfajniejszym serwerem jest HUB888 gdzie mozna kupic taka oto zbrojke posiadajaca 500 defa dodatkowo weszly mi 3x KD wiec nie sadze zeby na jakim serwerze ktos mial lepsza ...

http://www.iurl.pl/?hwang

Opublikowano
noob z jednym postem nie porównuj metin2 do tibi. metin2 to gar 3D można ją porównać do życia bo jest w niej kilka realistycznych rzeczy a tibia do gówno bez grafiki i można ją porównać do twojej starej. sorry za takie słowa ale od obraził wielu z nas a tego nie dać się wybaczyć. specjalnie założył konto, żeby to napisać.

Zycie to nie gra moj drogi. Takie wlasnie podejscie nazywa sie uzaleznieniem. A grafika to nie wszystko bo takie D2 bije grywalnoscia metina na glowe.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Żal dziecko po co zakładasz takie tematy.Zagraj jak kolega napisał w Mario albo Gry.pl ulży ci trochę.

Serw:Zpmt2 Shinsoo

Nick:TeeVeeX

Lvl:71

Skille:Sfera P,Ochronka P,Duszek P,Ogniste P,a reszta 1 pkt

Gildia:Ni Ma

Profka:Sura BM

Opublikowano

Forum shodzi na spameruf -,-

jakis debilny temat 1 osoba reportuje i klołs topik i tyle w temacie a nie 20 osup to samo pisze loll =,=

nie czepiac siem mnie -,-

Opublikowano
Jakbyście chcieli wiedzieć Tibia była to kiedyś superowa gra 2D.Dlaczego?Ponieważ powstała powiedzmy 5-7 lat temu.A wtedy gry nie miały takiej grafy jak np. NFS czy fallout3,far cry itd.To że ludzie grają i się uzależniają,pogarszają ortografię to nie wasza sprawa a zresztą,nie wiem czemu niby tibia ma być na 1 miejscu?Grafa 2D,najgorszy system walki jaki mógłbyć(kiedyś był on może fajny),jedyne co może być dobrego to taka sobie grafa.

@up

Hehe realistyczne rzeczy...Typu że miecz przenika przez drzewo,kamienie,stwory,budynki itd.? ^^

Bez jaj w takiej tibi to system walk jest o wiele lepszy niż w wow'ie czy tam perfect wordzie.... A co tam może być? WoWW naciska się klawisze od 1-10 + f1-f15 i czeka aż hp zniknie, ładnie. Jeżeli ktoś nie grał to niech za przeproszeniem nie pierdoli, bo system wojny w tibi przebija tylko metin2 no i pewnie jakaś inna o której instnienia nie wiem. ;s

A to co napisał autor to jest 100% prawdy. Metin2 to gra ogarnięta przez niewyżytych dzieci słońca, pełno bugów cheaterów i rzeczy których nie ma nawet w tej "zjebanej" tibi ... dodałbym także że jest to gra, w której się liczy tylko portfel. Mówię o pl, bo privy to już inna bajka jak wiecie.

Ogólnie metin to zajebista gra i nic nie mówić, ale psują ją gnoje i sami wydawcy tej gry... Gdyby to wszystko było na poziomie to więcej graczy grałoby w metin'a niż w płatnego wow'a.

Opublikowano

Ktoś wcześniej pisał że można metina porównać do życia.. BEZ PRZESADY. To jest jeden z objawów uzależnienia od gry gdy przypomina ci reala. Uważaj żeby psów nie zabijać po drodze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...