Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak znaleźć pong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super tut. Teraz jak znacie takie tajniki pewnie nie będziecie mieli problemu z wyciągnieciem ponga z mojego exe. Proszę spróbować :D

http://www.mpcforum.pl/topic/624347-innezrob-lauchner-wygraj-nagrody/page__fromsearch__1

sygna.png
Opublikowano

Ta, na 100% z każdego clienta uda się wyciągnąć. Proponuję zmienić tytuł tematu. Dużo lepsze poradnik Kamer zrobił :c

Opublikowano

Super tut. Teraz jak znacie takie tajniki pewnie nie będziecie mieli problemu z wyciągnieciem ponga z mojego exe. Proszę spróbować :D

http://www.mpcforum.pl/topic/624347-innezrob-lauchner-wygraj-nagrody/page__fromsearch__1

Wiadomo że nie da rady poradnik był pisane ponad 2 miechy temu wtedy z 90% serwerów wyciągałeś tym ponga

Ta, na 100% z każdego clienta uda się wyciągnąć. Proponuję zmienić tytuł tematu. Dużo lepsze poradnik Kamer zrobił :c

Kamer mnie nie interesuje=)

2 miechy temu praktycznie z każdego clineta wyciągałeś tym ponga

A że teraz technika idzie do przodu to nie moja wina=)

i tak tymi sposobami wyciągniesz ponga z co najmniej 80% polskich serwerów co prezentacje są na mpc

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem znaleźć swój pong za pomocą drugiego sposobu, lecz gdy próbuję wyszukać "locale/" wyskakuje mi błąd, że nie można go odnaleźć ... <_<

(otwierałem oczywiście plik metin2client.bin...)

dlaczego nie mogę odnaleźć tego "locale/" ? 8S

:( HELP!! :(

:)DAM LIKE!!! :)

Dragon_Ball_z_Banner_by_Gohu44.jpg

Wrzuć na luz i daj + ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...