Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brick-Force

Kalafiord TM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio słyszałem że w Brick-Force będzie można rejestrować się bez Beta Key`ów ale czy mógłby mi ktoś powiedzieć od kiedy to będzie i jak się będzie rejestrować bez tego Beta Key`a ??

Opublikowano

Ale jak jest Register For Beta na Brick-Froce.com, to tam cały czas jest że trzeba wpisc Beta Key. Żeby wziąć udział w Beta testach co trzeba zrobić ?? Powiedzcie proszę.

Opublikowano

No spoko jest tylko dostałem trochę dziwny e-mail... Nie ma tam download gry ani nic tylko mam link. No okej wbijam w link a ten link to rejestracja, po prostu link do rejestracji na Brick-Force.com... Powie ktoś co robić ? A może dopiero się zapisałem na losowanie komu dać beta key ? Powiedzcie ktoś plis.

Opublikowano

A wy ile dostaliście wiadomości na e-mailu ?? Mój kuzyn dostał 3 i mógł dopiero ja mam 2 zobaczę czy teraz będzie działać a jak nie to poczekam na 3 wiadomość.

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1331676816' post='4166901]

Długo trzeba czekać aż aktywują mi konto??

To zależy od nich i od szczęścia. Ja dostałem po około 6 dniach.

1359062624-U334301.png

Opublikowano
Długo trzeba czekać aż aktywują mi konto??

Wywołane jest to tym, że zespół Brick Force robi wszystko ręcznie. Sami wysyłają e-mail'e oraz sami aktywują konta do gry, przez co cały proces aktywacji się wydłuża.

Niedawno aktywowałem swoje drugie konto i mogłem grać na nim już 2 godziny po rejestracji, więc obecnie czas aktywacji nie jest taki długi, jak na początku.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...