Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Opis Postaci

R3sP3kT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sam początek, się przywitam.

a Więc..

Siemano ! =)

Dzisiaj postanowiłem napisac swój pierwszy "TuT" a mianowicie:

Opis postaci ( Nie znalazłem takiego samego tematu ).

Na sam początek znacze od Wojownika Body.

Wojownik Body: Klasa bardzo dobra dobra jak i do expa jak i do pvp, bardzo dobrze sobie radzi w grocie , szybko ubija metki, oraz w pvp jest niczego sobie, jak pewnie zauważyliście wiekszosc graczy gra wojownikiem, dlatego iż radzi sobie i w pvp i w expie. Lecz Wojownik Body bardzo szybko się nudzi, moim zdaniem postac dobra jak się ma dobre eq, ważne jest aby miec w eq szybkosc ataku. Metki diabła niszczy na luzie nawet jak się ma 35 lvl ( musi byc eq przynajmniej 1,5k hp ). Polecam dla osób którzy zaczynają gre i chcą się jakoś wzbogacic, oraz jako dropka.

Wojownik Mental: Postac mianowicie dobra, ma bardzo mocne skille ale gdy się walczy z tak zwanym "Mentalem" praktycznie każdy ucieka, aby nie dostac dajmy na to z duchowego ponieważ są bardzo mocne obrażenia a mental jest bardzo wolny. Do expa, jest całkiem dobry ale nie polecam do groty gdyż z silnym ciałem potworki w atla biją bardzo dużo ( Mają sporo przeszywki ), polecam dla osób którzy padają z metkami np. Diabła na bodym lecz jak się ma podstawowe eq 1,5k hp ebo +9 itd polecam bodego.

Sura WP: Dla mnie klasa najlepsza, bardzo dobrze sprawuje się w pvp i w expie. Dajmy na to Wojownik Body nie ma szans z surą wp gdy się ma już 75 lv + i wbite jest np. Rozpro na g, wtedy wojownik nic nie zrobi, w expie też radzi sobie świetnie, najlepsza postac do groty moim zdaniem, polecam jak najbardziej ( Sam nią gram wiec wiem ) =).

Sura BM: Postac tylko i wyłącznie do pvp, bardzo dużo osób nią gra, ale zazwyczaj się podexpiają 2 postaciami, w PvP jest niczego sobie, zazwyczaj walczy na dystans i stąd ma przewage, znałem dużo BM-ków którzy mając 35 lv kosili 75 +, polecam dla osób którzy skupiają się na PvP.

Ninja Dagger: Klasa tylko dla osób którzy umią nią grac, jeżeli tak jak napisałem potrafi się nią grac to na luzie niszczy bodego który ma sporą szybkosc ataku. Jeżeli wchodzą wirki 3x, itd to nikt nie ma szans ; p a co do expa, to postac nawet nawet.. polecam simki lub chakramy jeżeli wychodzimy poexpic, ( lub koziki na mały lv ). Sam nią kiedyś grałem i przyznam że bardzo dobrze mi się nią kosiło.

Ninja Archer: Moim zdaniem podobnie jak do BM-a postac dobra całkiem, walczy również na dystans, co do expienia to polecam z marmurkiem.

Szaman Smok: Zazwyczaj robi się szamana po to aby sobie buffowac, ale powiem wam , że szaman jest jedną z najlepszych postaci jeżeli chodzi do PvP. Na prywatnych serwerach, ( a grałem na dużo ) większosc ludzi którzy zasiadali w topce jak i do expa jak i do pvp byli szamanami, do expa kosa jak i na wojny, bo mało kto robi kd na szamana oraz abs-y. Jeżeli wychodzimy zatakowac shinsso, lub chunjo czy tam Jinno, albo na wojne. Dmg ma bardzo duże a do tego sporą ilosc krytyka. Gorzej z expem, ale polecam jakiś antyk dobre śr i jakoś ujdzie ; p, ( Nigdy nie kupujcie jesionka do expa ). POLECAM !

Szaman Healer: Postac spoko, zazwyczaj góruje tutaj "Leczenie" jak się ma mało hp, a leczenie wbite np. g1 to bardzo dużo to daje, sam grałem healerem ( kiedyś, dawno temu ) i mając 61 lv rozwalałem 75 +. Polecam dla osób którzy skupiają się na PvP.

a Więc tak:

Woj Body : PVP/EXP

Woj Mental : Bardziej EXP i troche PVP gdyż dużo robi z skilli

Sura WP : PVP/EXP

Sura BM : PVP

Ninja Dagger : PVP i troche Exp.

Ninja Archer : PVP ( dobra na bossy z marmurem, )

Szaman Smok : PVP / EXP

Szaman Healer : PVP

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...