Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzieze Itemow Norotyczne

panina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcialbym was ostrzec przed zlodziejami, ktorzy teraz bardzo często podrabiaja nasze nicki. jak juz pewni każdy wie r i n daja m wiec jesli nie macie liter m w nicku to sie cieszcie:D otóż zostalem okradziony w czwartek. Pozyczylem koledze mojego zala+6 45% srednie. Później zalogowalem sie po południu i pytam gdzie ma stal i zala on na to ze chcialem wiec mi dal. Jak sie okazalo dal go mojej podrobce;/ razem ze swoja stala i sokolem z NNO. Kiedy zobaczylem na forum moj miecz zalu nieslusznie oskarżylem reluda za co teraz chce go przeprosić. Teraz wiem że to ktos inny z bliskiego mi otoczenia. Nie tylko podrobil mój nick ale również charaker wypowiedzi. Przepraszam relud mysle ze mi wybaczysz i wszyscy bedą wiedziec że jestes spoko :thumbup: . Krąg podejrzanych jest niewielki. Uważajcie na podróbki, których zreszta lata pełno po m1.

ubda1202.gif
Opublikowano
zal , paniny nikt nie okradl on se jaja z was robi ... nie sadze ze bedzie mial jakies skrupuly gdy opierdoli wam konta

Geminie300, moze i mu ktos okradl konto, ale chuj to kogo obchodzi..

Panina, piszesz debilne tematy.

Opublikowano

sami jesteście sobie winni 1 miecz na 2 osoby? to jest noobskie twój kumpel to noob skoro nie umie sobie wydropić broni a ty 2 skoro mu pożyczasz...jeśli nie umie się grać to się nie gra...

The past has gone

• Dodaj nową pozycję...