Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot Gamma

bosmaster44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam KBot GG na licencji testowej i mam do ukończenia wrota gamma od małych krysiek zastanawiam się czy nie puścić na skończenie

Mam Full Speed

Golec

20LF3 2LF4

9 osłon elite 17 za kredki

wyrzutnia rakiet

dam rade z x1 + wyrzutnia??

Opublikowano

Dasz rade ale zeeejdzie ci się troche :) puść na noc no i warunek udania się jest taki że nie może być lagów a jeśli o gamme chodzi są one częste.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wsadź sobie te 9 osłon na statek i reszta napędy. W sumie nie wiem czy kbot zmienia konfy jak obrywa w GG i czy jest sens robienia szybkiej konfy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ja robię wrotka tylko na szybkiej konfie... nie napisałeś jakie masz drony ale domyślam się że irki. Nie ma żadnego sensu wkładać coś za kredki, ja daję 5 lub 6 osłonek w drony na pierwszej a na 2 full osłonek w drony. Podstawa to by po wskoczeniu we wrota najpierw samemu trochę pokierować statkiem... inaczej KBot później na to nie pozwoli a przy większych lagach czasem przydaje się ręczne sterowanie. Ustawiam naprawę w zakresie 75 - 85. Obecnie przy możliwości zakupu ECO-10 przez cpu rakietowe takie wrotka powinieneś przejść spokojnie... o ile nie trafisz na faktycznie ogrooomneee lagi, a jeśli padniesz to pisz i Ci zwrócą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...