Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Prosba

MrAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok chociaż jedna szczera odpowiedź :D :

Kiedyś się bałem rozmawiać z dziewczynami i ? I nic .

Teraz jestem pewny siebie ... I ? I dużo się dzieje ;>

20358.gif
Opublikowano

1.Porwij

2.Kup czarną niewolnice(to nie miało być rasistowskie...ale tak jakoś wyszło)

3.Zostań ninja i schowaj się w przebieralni damskiej.

@Up:

Dużo się dzieje.

Twoja dziewczyna w .gif ciągle mówi do Ciebie?

Opublikowano

Na poczatku jedno słowo : fail

Tut na podrywanie dziewczyn? oO Może frytki do tego.

Każdy jest inna, chce czego innego, inaczej się zachowuje, etc.

Więc jeśli chcesz tutka to polecam zrobić go pod każdą z osobna.

A tak na serio, odejdź od komputera, zacznij żyć.

Zaproś ją może na spacer? Porozmawiaj, bo tak to szybciej się "zesrasz" nim kogoś poderwiesz.

Poza tym to nie jest takie łatwe a "chodzenie" czy "wyrywania" dla sportu jest żałosne i dziecinne.

Co się dzieje z tymi dziekami na forum ;< W profilu "mężczyzna" a pewnie masz z 14 lat ;)

Pozdro 600 kanikuły dla takich.

Mówiłem ja,

Makin ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

FAIL

KANIKUŁY CIA PA RA PA PA

>.>

Odejdź od kompa,ale Makinie oni szukają dziewczyn w .gif więc nie rozrywaj ich miłości.

Opublikowano
1.Porwij

2.Kup czarną niewolnice(to nie miało być rasistowskie...ale tak jakoś wyszło)

3.Zostań ninja i schowaj się w przebieralni damskiej.

@Up:

Dużo się dzieje.

Drogi człowieku jebnięty negatywnie ... < bez obrazy >

Gdybym wysłał Ci zdjęcia mojej dziewczyny to pobrudziłbyś spodnie .

e.

Co do tematu ...

Kup BMW j.w

20358.gif
Opublikowano

Chłopie nie słuchaj ich!

Wejdź na

www.sweetbrokacik.pl

Tam na pewno Ci pomogą!

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
@Up:

Dużo się dzieje.

Zazdroscisz mu?

Sam masz dziewczyne w .jpg i widac ci nie wystarcza...

Opublikowano

Jak masz 14 lat to napisz na NK. Dodaj jakiś komentarz nie wiem jakoś zwróć na siebie jej uwagę. Potem prywatne wiadomości, może zakręc bajer, że macie wspólnych znajomych itp. Po kilku wiadomościach poproś o gadu. Jak dostaniesz numer to pisz. Podrywaj, staraj się zaciekawić, bądź dowcipny itp. Wieczorem poproś o numer telefonu. Powiedz że chcesz napisać sms-a na dobranoc. Kilka dni na gadu i zaprponuj spotkanie. Idźcie na spacer, daj jej kwiatka bla bla bla. Jak gdzieś usiądziecie to przytul się złap za rączke. Pod koniec spotkania staraj sie pocałować wybranke :)

Ehh... pamiętne czasy gimnazujm ...

Pozdro i pij mleczko :)

f.png

Opublikowano

weź załuż duże bryle perółke taka siwa pokaż jej że ci stoi i sobie włuż cośw spodnie trochę papierupod muskuły i jesteś gotowy ... Teraz tak idziesz na dyskotekę albo na miasto podchodzisz walisz cześć zaczerwieniasz sięa ona bye

a tak na serio www.sweetbrokacik.pl .. A najlepiej bądz naturalny :P ważne żebyście mieli podobne charaktery ,a i nie opowiadaj przypadkiem o tibi i mpc forum zeby nie uznala cie za cos takiego nienormalnego ;p ;p wogóle to zamienić kilka słów wziąść nr tel napisać o 21 cześć co tam u ciebie co robisz... Itp jak nie odpiszę nie stresuj się może jest gdzieś :P na drugi dzień to samo powiedzieć na koniec rozmowy dobranoc i buziaka ale nie zawracaj jej dupy co chwilę ej czemu nie odpisujesz spotkajcie się tak o 18 wyjdźcie na spacer .. Dużo jest metod i nie próbój po 1 spotkaniu dzidziusia robić :P po 2 miesiącach mozeż zaprosic ją do domku, pokazać komputer i neta az wreszcie pokazujesz jej AVE WAR ROCK i napierdzielacie do 1 w nocy (oczywście żartuje :P ) i pamiętać żeby za szybko się nie pytać czy możecie być razem .. Wież mi to samo wyjdzie jak będzie chciała :P i nie wymagaj od niej za dużo ^^

notoacta250.png

Opublikowano

A ja to juz nie prosze sie dziewczyn i juz. Ale za to mam mojego pieska tuptusia, chodze z nim na spacer. niekiedy mnie zaprasza do swojej budy. i nocujemy (bez skojazen) duzo rozmawiam z ale on sie nie odzywa, pewnie przez to ze powiedzialem do niego kiedys zeby zamienil sie w sluch. ja nie wiem juz. no . a wiecie jak go wyrwalem? : wyszuka;lem go w muj komputer i "wyszukaj,, robi rózne sztuczki. a najlepsze jak mowie mu zeby cos wyniuchal to lapką tak o trach trach robi ;p

Opublikowano

Moim zdaniem w wieku 14 lat to raczej wszelakie "chodzenie" to po prostu, napisałbym kpina, ale tak jest. Poczekaj sobie parę lat, aż ty i te dziewczyny zmądrzeją, bo z takich związków zazwyczaj różne pierdoły w szkole wychodzą, a ów "związki" długo nie trwają ;)

EXPmIpC.gif

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...