Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki bot na poczatek?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,wlasnie rozpoczalem swa przygode z ta gra.Mam 5 level.Jakiego polecacie bocika?Chodzi mi przede wszystkim o to aby nie zamulal kompa i byl latwy w obsludze.

Opublikowano

Sbot. Mimo, że płatny jest świetny. Nie zamula kompa, nie ma niestety clientlessa ale można go dokupić. 15zł/mc to nie jest taka duża kwota.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lub ibot, ma clientlessa wbudowanego, nie jest płatny i jest dość łatwy w obsłudze :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście nie polecam ibota. Jest on bardzo dobry, ale hackshield, późne updaty przekreśla go w moich oczach. Mbot jeden z najlepszych botów, ale odrzuca swoją szatą graficzną. Jak dla mnie za bardzo wszystko się w nim zlewa. Sbot? Dla nowicjuszy jest to wg. mnie najlepszy i najłatwiejszy w obsłudze bot. Do tego nie trzeba używać skryptów, rozbudowany autoquest, mówiąc wprost idealny dla nowych. Agbot ? Zdecydowanie nie, jeszcze gorzej niż w mbocie wszystko się zlewa, nuconnectory etc. Teraz dla porównania:

1) Płatne

a)Sbot- autowalk bije na głowy wszystkie inne boty, bardzo łatwy w obsłudze i przyjemna dla oka szata graficzna.

b)mbot- bardzo dużo ciekawych opcji, jednak jak dla mnie za dużo jest z nim zabawy, ustawiania i szukania opcji

c)sroking - nie miałem z nim dłuższego kontaktu

2)Darmowe:

a)ibot-Najlepszy z darmowych, trzeba postawić hackshielda, dośc łatwy w obsłudze, wiele ciekawych funkcji i z tego, co się orientuję, twórca na bliżej nieokreślony okres czasu zawiesił nad nim prace..

b)agbot-ogołem rzecz biorąc nie jest zły, jednak jak na mój gust wolno bije, do tego jeszcze zabawa z nuconnectorami, kiedyś były jaja, że jest w nim backdoor, możliwe że właśnie stąd pochodzi moja niechęć do niego ( jakieś 4 lata temu )

Reasumujac:

Jeśli szkoda Ci nerwów i czasu, to wydaj te 25 zl na sbota, gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...