Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HAJSONEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa handlowa będzie wykorzystywana do Eventów i handlowania między graczami , znając życie i tak będzie dużo graczy w m1 stawiać shopki =) .

55870180794822757523.png
  • Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram napewno za takim serwerem czekam juz bardzo dlugo .

Mam nadzieje ze nie bedzie powiekszanych spotow bo ja ktak to lipa ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Jak na razie podoba mi się ale strasznie mało info.

Kilka pytań:

Jak wygląda DT?

Ile jest poziomów groty?

Czy są katakumby?

Czy jest epicka biżuteria?

Co ile robimy lvl konia?

Czy nagroda za biologa jest inna niż na Pl'u?

Max + kd to..?

Opublikowano

Poprawcie wkońcu tą prezke ... Chcemy się troche więcej dowiedzieć a nikomu się chyba nie chce pisać postów aby pytać o jakieś banalne sprawy .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jak na razie podoba mi się ale strasznie mało info.

Kilka pytań:

Jak wygląda DT? - Tak samo jak na PL + chyba jest śmierc od 86 lvl jest drop =)

Ile jest poziomów groty? - 2 + 1 z smokiem =) ?

Czy są katakumby? - Narazie nie ?

Czy jest epicka biżuteria? - To co na PL .

Co ile robimy lvl konia? - 24h/12h? ( Chociaz tutaj przydalo by się dropienie medali z mobow i metinow + czytanie ich jak ku co 1h szansa na pomyslne 70% =) )

Czy nagroda za biologa jest inna niż na Pl'u? - Pewnie lekko zmodyfikowane .

Max + kd to..? - 5 ?

Poprawcie wkońcu tą prezke ... Chcemy się troche więcej dowiedzieć a nikomu się chyba nie chce pisać postów aby pytać o jakieś banalne sprawy .

Ten serwer nie ma jakiś mega mega nowości typu " krwawe zbroje " itp .. Chcesz zadać jakieś pytanie którego nie da się wyczytać w zapowiedzi pisz w temacie = ) .

55870180794822757523.png
Opublikowano

i bardzo dobrze ze nie ma bo o to chodzi coś podobnego do starej tiveri ! polecil bym zmiane txt na standardowe

Opublikowano

Kurde, kiedyś narzekaliście ,że za dużo 4fun'ów i widzicie teraz co 2 serwer to HARD!!! Ja osobiście wole easy/mediun ,ale to kwestia gustu.

Pozdro ,sądzę ,ze i tak nie ruszy ^^

Serwery 4fun nie pokazują prawdziwego metina . Kolorowe zbroje i bronie bezsensu . Dobry serwer metina to HARD serwer . Mediumy mają w sobie też te badziewne zbrojki i bronie. Na Hard żeby coś osiągnąć musisz się pomęczyć.

Opublikowano

zagram @@

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Proponuje żeby się ustawić np na ts. tiverii na pokoju jakimś, żeby pogadać. Ja na dodatek dodam, że jak serwer ruszy to zakładam w Chunjo albo Jinno gildie PLNY.

Opublikowano

Znane Pliki Servera zagrałbym gdyby nie to że nie ma Kamieni w npc + zwojów Pustelnika itp totalna porażka ...

15963tata556.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...