Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komputer vs Konsola

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , chciałbym się dowiedzieć co mi polecacie

Mam do wyboru komputer

lub konsole

dysponuje kwotą ok 1000zł (wiem mało :()

Podajcie swoją opinie ewentualnie plusy i minusy

Opublikowano

Za 1000 zł nie kupisz zbyt dobrego komputera, więc ja na twoim miejscu wybrałbym konsolę. Pozdrawiam :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Wybieraj konsole co do PC za taką cenę stacjonarnego nie kupisz ;)

A raspbery Pi za 800 zł które nawet Eligium da rade uciągnąć? -,-

Skoro napisałeś temat w konsolach to... polecam ci konsolę! : ) Ja bym wybrał ps3 z fifa 11 - 12 albo Uncharted 3.

Pozdr.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

to zależy od tego czego sam oczekujesz, jeśli chcesz tylko i wyłącznie grać to bierz konsolę ale licz się z tym że gry są dużo droższe od tych na PC, kupując Xboxa dodatkowo jeszcze musisz wykupić sobie abonament aby grac po sieci, w przypadku PS3 masz gwarantowanie granie online za free oraz odtwarzacz BR

jeśli nie zależy Ci na nowych częściach bez problemu za te pieniądze kupisz w miarę dobry używany komputer ale o najnowszych grach to raczej możesz zapomnieć... no chyba że trafisz na kogoś kto na gwałt potrzebuje gotówkę i chętnie pozbędzie się w dobrego sprzętu za pół ceny

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jakbym nie miał ani tego ani tego a do wyboru konsolę i komputer to bym brał komputer. na komputerze kompletnie wszystko można robić, a na konsoli głównie liczy się granie i poważniejszych rzeczy nie zrobisz + opłaty. z grami będzie krucho, ale mmo powinny pójść tak jak kilkuletnie gry na niskich ustawieniach.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...