Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CZEMU MAM TAKIE LAGI!?!?!

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już ze skóry można wyskoczyć <.< !! Mam lagi jak na tym filmie : http://www.youtube.c...player_embedded ... Gorzej , jak akurat chciałem sie zabawić w snajpera... Internet mam 1mb, komputer ma około 2 lat ( w czerwu kupiony ) , te lagi są jakieś nowe , nie miałem ich kiedyś ..

Sry , ale pomyłka z prędkością hah xD

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Mi też ostatnio coś ścina.. To chyba ich wina, napisz do SUPPORTU, może Ci jakoś pomoga

Komputer masz dobry internet ujdzie :)

Tak jak już mówiłem wina leży po stronie gry i serverów, mało prawdopodobne, że to coś u Ciebie laguje gre. Spróbuj wyłączyc zbędne procesy np. GG, Skype.. jak chcesz gadać z kolegami to zapraszam na TS'a

IP: ts.mpcforum.pl

Opublikowano

Nie mam żadnego (włączonego programu) z powyższych ;x

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

A jak to sprawdzić ;D?

Opublikowano

1GB.

Technologia kosmiczna.

Nawet szybszy niż LTE.

Ja mam 2MB i gra chodzi płynnie.

Nas pytasz gdzie masz to sprawdzić.

Klik PPM na Mój komputer i tam masz RAM i procek. Pudełka od karty raczej też nie wyrzuciłeś. Z zasilaczem podobie.

Lagi możesz mieć dlatego że może masz 1MB ale podpięty pod 20 osób.(miasta osiedla).

Albo poprostu masz słaby net, jak wszystkie programy masz wyłączone.

Graj na serverach EA (z precelkami).

Opublikowano

jeśli macie internet 2mb lub więcej, to na pewno nie jest wina neta

lagi są i będą, trzeba się z tym pogodzić

dobierajcie serwery EA, Multiplay(zazwyczaj), i3d.net, EliotNess, gdyż te nie mają gcc czy innych pluginów zwiększających lagi i są europejskie

Opublikowano

Mi też ostatnio coś ścina.. To chyba ich wina, napisz do SUPPORTU, może Ci jakoś pomoga

Komputer masz dobry internet ujdzie :)

Tak jak już mówiłem wina leży po stronie gry i serverów, mało prawdopodobne, że to coś u Ciebie laguje gre. Spróbuj wyłączyc zbędne procesy np. GG, Skype.. jak chcesz gadać z kolegami to zapraszam na TS'a

IP: ts.mpcforum.pl

Polecam poznanie gry zanim zacznie się pisać głupoty.

Ich wina !? Co za głupota. Ani ja ani moi kumple nie mają żadnych zacięć. Supportu do tej gry nie ma, więc życzę powodzenia w pisaniu. Wyłączenie zbędnych procesów, przy zaproszeniu na ts !? Logiki troszkę.

1. Wchodź na serwery klanowe, typu OG. Salty Pretzels to syf.

2. Zaktualizuj sterowniki.

3. Uśpij/zaktualizuj punkbustera.

Opublikowano

i3d.net nie ma ggc ciekawe ,że mnie kicka przez ggc na nim.. Ja nie mam lagów mam net 6mb, chociaż czasem się pojawiają gram na laptopie więc.

@ PanPrezesLiper jakim kurw@ cudem support mu pomoże z lagami? Jestem cholernie ciekaw może mi odpowiesz.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

i3d.net nie ma ggc ciekawe ,że mnie kicka przez ggc na nim.. Ja nie mam lagów mam net 6mb, chociaż czasem się pojawiają gram na laptopie więc.

@ PanPrezesLiper jakim kurw@ cudem support mu pomoże z lagami? Jestem cholernie ciekaw może mi odpowiesz.

I3d.net ma GGC.

Opublikowano

@Googlus

Rozwaliłeś mnie tym o supporcie xD

Nie wiem czemu ,ale lagów ( jak już to rzadziej) nie mam na pretzels ;x Reszta lagi jak nie wiem...

P.s

Mam routera, na 3 kompy/4/5 musze dzielić internet więc..

Opublikowano

@Googlus

Rozwaliłeś mnie tym o supporcie xD

Nie wiem czemu ,ale lagów ( jak już to rzadziej) nie mam na pretzels ;x Reszta lagi jak nie wiem...

P.s

Mam routera, na 3 kompy/4/5 musze dzielić internet więc..

Skoro dzielisz neta to masz przyczynę. Salty Pretzels to sieć bez żadnych zabezpieczeń, mnóstwo noobasherów, cheaterów, stats-padderów. Nie jest obsługiwana przez żadnego admina. Jeżeli będziesz na serwie jak OG to wpisz komendę /ping bądź |ping.

Opublikowano

Googlus jak zawsze niezawodny :D Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...