Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mass effect 3

zpv

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Nazwa gry Mass effect 3

Gra oryginalna:Ta

Paramenty komputera

Karta graficzna : Radeon 4850

Ram:2

Procek: intel E8400

Windows XP

Opis swojego problemu

:

Jak sobie właczam kampanie czy multi mam straszne lagi myszki , a najgorzej jest jak biore myszke do góry i na dół wtedy mam mega laga ;(( i odrazu mówie grafika nie ma nic do gadania bo gram na 800 600 to lagi są takie same jak na 1900:( Ktoś coś wie na luzie spelniam minimalne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh... to nie są lagi tylko spadki FPS (klatki na sekunde) a tak btw jakiego masz procka chodzi mi o Ghz

Uczeń
Opublikowano

Ehh... to nie są lagi tylko spadki FPS (klatki na sekunde) a tak btw jakiego masz procka chodzi mi o Ghz

Intel duo E8400 3,00GHz / Intel? Core?2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz . Jak coś zauazyłem spadki fps z 60 na chwile na 15 potem 30 i 15 , 60 i 15 to jakiś dziwny spadek fps;( A i jak spojrze się do góry to mi idzie 5 fps i zaraz się zwiększa , a czasami jak jest 40 fps to też są lagi napewno to nie sprzęt skoro mass effect 2 chodzi mi na 1900 bez żadnych lag ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

@ODŚWIEŻAM

// Ref co 24h :) około godziny za wcześniej odswieżyłeś temat, ale mogę to uznać jak ostrzeżenie :) następnym razem będą % - zielinskipawel4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...