Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinerWar [Faction] [Survival] [30 slotow]

Endercraft999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H@ z 13 lat ma i po prostu żałosna jest z nim dyskusja o czymkolwiek...Robi sobie konto 2 na serwie udaje gracza i na adminie daje sobie najlepsze itemy i diaxy.Nie polecam serwa Żenada

Opublikowano

Admini widzę że są mądrzejsi niż ja :) Dostałem bana za flyhacka którego nie mam, ale przecież admini są mądrzejsi, mam racje? :) Ja nawet nie potrafię wgrać modów, ale widze że admini "nauczyli" mnie wgrywać flyhacka o.O

Oto, jak to wyglądało: Siedzę sobie na sethome gildii, nagle zauważam, że prawym przyciskiem myszy nie mogę otworzyć stołu warsztatowego i pieca, więc wchodzę i wychodzę. Po wejściu admin pisze takie coś: "Olaf_Pl (naucz się pisać mój nick, ok? To jest PL a nie Pl) ma flyhacka". Nie dał mi nic napisać, odrazu ban.

JEŚLI KTOŚ WEJDZIE NA SERWER, PROSZĘ NAPISAĆ DO ADMINA, ŻE MA WEJŚĆ NA MPC FORUM I PRZECZYTAĆ TO CO NAPISAŁEM. I dać unbana :)

Widze, że nikt nie chce pomóc... Dziękuje, że istnieją normalni ludzie :mellow: Cały dzień czekam na unbana, a admini mają mnie w dupie... Gracze którzy mają flyhacki i inne x-raye mogą sobie spokojnie grać, a graczom którzy nigdy nie używają żadnych cheatów dajecie bany za nic... Jeszcze trochę a będzie tak, że tym bez cheatów będziecie dawać bany a tych z cheatami zostawicie... I jeszcze ludzie mają to gdzieś, nie moja wina że admini są tacy jacy są, ale ktoś mógłby przypomnieć adminowi o temacie na MPC, ale nie, po co?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...