Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PK low lvli

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Zrobiłem sobie nową postać, wbiłem 8 lvl, wybrałem profesję i poszedłem sobie expic na swamp trollach pod venore. Nagle widzę jakiegoś polaka 45 lvl paladyn z RS'em. I nagle zaczyna mnie nawalać ze spearów...

1.Nie dość, że byłem polakiem.

2. PK'ował low lvli.

Co myślicie o czymś takim? Pewnie ten gościu nie walczył z lvl'em większym niż 15 ;/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

A jaki świat ? :P

Jak Hardcore PvP to się nie dziw, a jak zwykłe PvP to po prostu noob i nie ma co robić.

Ogólnie nie preferuje takiego czegoś, bo co to za przyjemność gdy 8 lvl jest bezbronny a na 45 samymi RS'ami dobijać można. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja biegam 9black skullem z 100 health pot i jak 8/19 się skusić to pada ;) 40 kina nie może mnie zabić gorzej jak złapie sd , i to jest fajna zabawa a takie bicie low lvl jest hamskie , głównie robią tak bo ich też zabijali na low lvl lub im się nudzi tak zawsze było i będzie

heh

Opublikowano

A jaki świat ? :P

Jak Hardcore PvP to się nie dziw, a jak zwykłe PvP to po prostu noob i nie ma co robić.

Ogólnie nie preferuje takiego czegoś, bo co to za przyjemność gdy 8 lvl jest bezbronny a na 45 samymi RS'ami dobijać można. ;)

preciez autor powiedzial z z rsem lata a na hardcore nie ma nawet white skulla -.-

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...