Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc w LC GenericName01

Vocal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;p

pomoze ktos ogarnac ten serwer? bo czytalem tam w tym temacie [Dedyk]LC Generic itp ale za duzo to tam nie bylo..wiem tyle ze 100lvl jest i jakies eq sie dostaje ;o wie ktos moze na jaki lvl to jest?

gg:42013941 jak ktos gra na serwie to niech napisze na gg :P

30570866237474838910.jpeg

Opublikowano

jest to zbroja końska i smocze bronie :) każda klasa ma w nich średnio 3k defa :D

( tak z wyglądu to to eq a staty chyba są inne bo 3k+ defa ?:D )

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

To tak - jeżeli nie masz kasy to najlepiej iść do Tomba i coś sobie pozbierać. Ewentualnie możesz poprosić kogoś o drobny grosz. : ) Jeżeli zmotałbyś bałwana, rulon expa i około 7 esek to wbijesz gdzieś ze 165 lvl (oczywiście z pomocą, taki mini plvl w Procku). Jeżeli expisz sam to zaczynasz od Tomba, jak uzbierasz parę groszy kup kilka gold boosterów (wszystko u Special Item Dealer koło Trenera) i nazbieraj kilka(naście) milionów. Najlepiej, żeby móc sobie ulepszyć wepa na 97 na +18 (niebki 1kk). Początkowo set, który dostajesz na start powinien Ci wystarczyć i nie powinieneś paść. Co jeszcze... ah! Kupujesz także Crystal of Blood and Sweat, czyli nic innego jak pieczęcie (tym się różnią od "normalnych", że możesz nimi od razu opieczętować broń/zbroję nie czekając na komunikat ;p). I tym sposobem kręcisz sobie 100% casta i 100% zużycia many ( z biżuterią, bo samymi pieczątkami nie zrobisz ;p). Moim zdaniem najsensowniejszym i najłatwiejszym rozwiązaniem jest w biżuterii mieć 30 casta + 30 zużycia many (takie 3 accki) i w secie gdzieś znaleźć miejsce na 10% casta i 10% zużycia many (casting hełm, ręce, broń a zużycie many wiem, że jest w łapkach i nie wiem w czym jeszcze). Jeżeli zaopatrzysz się w 100% zużycia many to nie musisz pieczętować broni na abs MP, ale abs HP zawsze się przyda.

Btw. to zużycie many (dziwnie to piszę, wiem xD) to nic innego jak po prostu ilość many, którą biorą Ci skille - 100% nie tracisz many na skille. Piękne nie? Jakbyś coś chciał jeszcze wiedzieć to mów. ^^

Opublikowano

O właśnie, zapomniałam. Nauczycielka dobrze mówi - nie idź do Tomba tylko zbieraj gold po innych w Procku. Lepiej na tym wyjdziesz.

Lorens. PolishArmy (jakoś tak), PolishWarriors. Każda polska przyjmuje chyba.

Opublikowano

Jeżeli expisz sam to zaczynasz od Tomba

Oj nie,niezgadzam sie.Ja od 100lvl sam w procku jechalem,ale musisz bic czarki bo one nieatakuja :)

Opublikowano

Mnie chodziło o to, żeby w Tombie kasę zbierać, a nie tam expić, ale zapomniałam o tym, że w Procku moby są pasywne i można zbierać hajs po innych. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...