Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze auto z T1

@tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Sirocco (tzw. "Siroko") mimo to że nie ma dobrych statystyków lecz ma to swoje + (sam sie o tym przekonalem)

Ale cóż 50% to auto, 50% to kierowca...

tak jak mowilem

albo jeszcze ten Golf...

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Naj auta z t1 to:toyota mr2, nissan skyline 2000 gt-r cop ed

i może jeszcze sirocco

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja bym tam jeszcze polecił Reno Sport Clio V6. Zarąbisty samochód na ucieczki. Powiem wam, że rozwalam z palcem w du** 50 lvl. NA początku ciężko z nimi jest, bo oni mają poziom umiejętności. "moc nitro" "nitro na start" itp. Ale już po kilku zakrętach, prostych to ich wyprzedzam i powiększam dystans.

Kłopociki są też przy starcie z Toyotą MR 2. To malutki samochodzik i ma mocne nitro. Ale naprawdę, wolę Reno, bo co mi start jak potem i tak ich wyprzedzam.

Polecam Reno Sport Clio V6 Zaacny :D.

x

Opublikowano

Co do nissan skyline 2000 gt-r niemam go na jakim lvl go sie odblokowuje czy za kupno speedbodów???

Opublikowano

Co do nissan skyline 2000 gt-r niemam go na jakim lvl go sie odblokowuje czy za kupno speedbodów???

Jego możesz kupić od 1 lvl bo jest za boosty.

Najlepsze auta z T1 to:

- Toyota MR2

- Nissan Silvia

- Renault Clio V6

- Nisstan Skyline 2000GTR CopEdition

- Volkswagen Scirocko(Skiroko) - najlepsza za IGC

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja nie wiem co wy widzicie w tym Nissanie Silvi ?? To taki słaby samochód.

Chyba tylko z sentymentów.. ^^

//Pitch_Black Twój post jest bez sensu i nim nikomu nie pomogłeś,do tego nie związany z tematem.

x

Opublikowano

Nie wiem ale Ty nie jeździłeś chyba silvią,albo po prostu się nie znasz.Kiedyś Silvia była najlepszym autem z T1 i biła dużo samochodów z T2 na głowę.Ma bb sterowanie i niezłe osiągi i jest bardzo dobra - fakt są teraz lepsze w T1.Po dobrym tuningu rozwala niektóre auta z T1.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Według mnie zdecydowanie najlepszym wozem z T1 jest Toyota MR2, fakt, nie każdemu ona może przypaść do gustu, wóz ma znakomity impuls nitro, świetne prowadzenie i znakomite osiągi, kupiłem sobie VW Scirocco Zack za IGC i mimo, że ma lepsze staty od mojej MR2, to Toyotą osiągam znacznie lepsze wyniki, Nissan Silvia po dobrym tunningi to świetny wóz, nie wiem jak z Renault Clio V6, nie jeździłem nim jeszcze, ale podobno jest bardzo dobry.

Opublikowano

wg mnei najlepsze samochody t1 to Clio V6 i Golf 1 zdecydowanie mam wszystkie samochody z t1 i na pro czesciach wiem co mowie. Scirocco to badziew ale za to za IGC ale lepsza o wiele jestt silvia albo chevrolet chevelle tani a robi robote. pozrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...