Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli mi konto w metin2 co robić ?

ZbanowanyZaNic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz pare opcji możesz iść na policje (gowno zrobia) ; zagrac od nowa metin2.sg; lub idz na priva (najlepsza opcja ale singapore nie ma źle) ; lub jak juz tak bardzo chcesz polskiego kup se konto woja lub jakis WP 42-55 zapłacisz max 40-50 ( eq to juz kox) i masz nauczke na przyszlosc ze nie warto wszystkim wierzyć jak jeden mąż bo już wiesz czym to grozi, ale tak jak mowie najlepiej priv lub singapore (tam dostajesz rzeczy z is 2x drop, 2x monety i trzecia ręka na tydzien + częste eventy typu OX, Zuo wiec nie masz co siedziec na pl tam w weekendy masz 50% expa i czesto admini dają 50% 4fun jest tylko 1 osoba co ma 99 + bronie na 1 lvl dropią w av2 +9 wiec koszto to zaledwie 200k chyba ze jakis spoko polak lub anglik to za free nawet dadzą, wiec pierdol pl bo i tak zaniedlugo nie będzie tam jakaś specjalna ilość ludzi grac a na niektorych privach np. typu tiveria nie jest zbyt prosty ze po 3 dniach masz eq +9 + 1kkk tylko ze zrobianie 1 skila P to koszt 60kk bez czytania ksiąg do G1 lub jeszcze balmora ale tego priva nie proponuje czysty IS wiec tylko tiveria i ew nawie jeśli chodzi o hard 4fun dobry glador, atlantismt2 wszystko masz tu na forum zainteresowac sie poczytac i mozna graac na serverze dla siebie

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Dałeś się oszukać, jesteś zbyt łatwowierny.

Nic mu nie możesz zrobić, ponieważ nawet nie masz dowodów, że posiadałeś to konto.

Oddać e-mail, co mózg :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja dałem gościowi konto z e-maile swoim następnego dnia zadzwoniłem do wp.pl i powiedziałem że ktoś zmienił mi hasło oni popatrzyli i faktycznie było jeszcze jedno IP.Facet podał mój numer w wetyfikacji co prawda musiałem wybulić za sms 4 zł z groszami ale warto było

Musze jeszcze czekać tydzień żeby hasło zmienić bo ten noob ma ale tam nic nie ma poczekam i bd mógł znowu cieszyć się jak głupi do sera

Opublikowano

nic nie możesz z tym zrobić

sam dałeś mu passy do maila i konta

jeżeli wydałeś coś PLn na IS to może MOŻE Gamefroge Ci pomoże.

ale wątpię w to :)

Opublikowano

@up

Na psy ?

Skoro dał mu ZE ŚWIADOMOŚCIĄ maila i passy do konta to psy nic nie pomogą..

NO to poczekaj te 7dni i się ciesz , ale pamiętaj .. Nikomu tam nie ufaj , wszyscy mówią tak a zrobią inaczej :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Macie jeszcze jakiś pomysł

Ogarnij czcionkę.

A tak to nic nie zrobisz. 58 to duży lvl nie jest, a patrząc na twoje wypowiedzi to wniosku że eq też nie za fajne. Więc nie przejmuj się :D

Opublikowano

Nic nie zrobisz, Policja na pewno też nic nie zrobi, jedynie może zmusić do oddania konta, a eq jeżeli sprzedał to się już nie zwróci.

Właściciel gry zabrania handlu, więc ich to nie obchodzi co się z tym dzieje;]

Opublikowano

Leć na psy, bo Ci maila zajebal. No i niestety jak ma hasło do emaila, to nie do naprawienia. A policja lub GF, już lipa... kretyństwo nie do naprawienia niestety. Wiadomo że takie już jest to życie i tacy są już Ci ludzie... Własne korzyści ponad wszystko... Skoro to TY MU dałeś e-maila to koleś jest bezkarny .. Przecież Handel postaciami zakazany jest chyba, a to w to wnika bodajże.Więc dobra rada - zagraj od nowa. zrob sobie szamana, wbij 15 lvl znajdz jakiegos kumpla 71 np znajdz lacznika i do v2. w 600 min wbijesz 45 lvl : )

I nic ci GF ani Policja nie zrobią skoro byłeś naiwny i mu powierzyłeś emaila. Jednym słowem Wszystko stracone więc Daruj sobie chłopię te postać.Ośmieszysz się tylko na policji a i tak z tym nic nie zrobią. Maja dużo ważniejsze sprawy niż kradzież nie istniejącej w rzeczywistości postaci.

Mi jak ukradli 86 woja na plu to poszlem na policje i konto odzyskalem po miesiacu wiec nie klam ze to nic nie daje.

Dla pewności powtórzyłem jeszcze kilka wcześniejszych postów. Ale i tak dalej każdy będzie pisał w podobny deseń :D OMG

Dla mnie jest to sytuacja powszechna, grając swojego czasu na Pandorze i urzędując na tamtejszym 4UM, powstawało dziennie z 15 może więcej tematów typu: "Pomocy!! Ókratli mi kąto, GM zrup cosi." i dla mnie nie dziwne że takie osoby są ogołacane skoro nawet ortografii nie potrafią ograrnąć, a co dopiero swoją naiwność lub zabezpieczyć kompa.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Psy jak jak inni piszą nic prawdopodnie nie zrobili w mojej sprawie.Psy by powiedziały że to ja mu dałem e-maila

1.Temat chyba mpc forum jest co zrobić żeby nie dać się okraść

2.Czcionka jest OK mało piszę

Opublikowano

Kur.. pięknie ten sukinkot zmienił hasło od konta a wiadomosc e-mail doszedł z opóżnieniem do niego i zmienił te pasy nie dość że wybuliłem te 4 zl na sms to teraz nic nie mam

Opublikowano

Ten złodziej właśnie pomógł Ci zerwać z nałogiem . xD , taki Suchar ...

A tak szczerze , nic się niestety nie da zrobić . :x

Opublikowano

Idz na policje moze oni ci pomoga. Albo napisz do wp i odzyskaj haslo do email

Wiesz ,że kradzież powyżej 250zł jest dopiero karana w świetle naszego prawa?

Jak Maka powiedział konto warte było około 40zł więc nie miał by tak za bardzo koło ,,dupy" obrobione ;x

Musisz podziękować wp.pl ,że w tak szybkim czasie udzielili Ci pomocy to świadczy tylko o ich profesjonalnym podejściu do klienta.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

E-maila odzyskałem bo miałem wpisane imię i nazwisko ale GF nie poszło tak łatwo napisali mi że nic nie mogą z tym zrobić ja już piepsze PL gram sobie na virtualuMT2

Opublikowano

Spróboj przyslac smsem haslo do e-maila..

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Kur.. pięknie ten sukinkot zmienił hasło od konta a wiadomosc e-mail doszedł z opóżnieniem do niego i zmienił te pasy nie dość że wybuliłem te 4 zl na sms to teraz nic nie mam

Spróboj przyslac smsem haslo do e-maila..

Skoro już nie grasz na PLu, zagraj na Metin2 SG.

­

Opublikowano

Wszystkie UP które napisały o policji to jebane społeczniaki. Wszyscy JP 100% na bluzach a jak konto w metinie ukradną to lecą z mama na policje. <hahaha>

@Do cieniasa pod moim 1 postem .Powiedz jeszcze czy w twojej bajce byly smoki ? Odzyskałeś konto + eq i oczywiście tam możne była stal+9 5b 2k pz 3x15abs? Pierdolicie głupoty ze aż szkoda patrzeć.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Ku*** ludzie ile jeszcze będzie takich tematów ? Nie uczcie się tylko na własnych błędach ale , również na błędach innych . Skoro nie masz do kogoś zaufania to po co mu podajesz passy ? GF nic ci nie pomoże bo handel postaciami jest zabroniony . Policja również ci nie pomoże bo TY SAM powierzyłeś mu swojego e-mail'a więc daj sobie spokój z tą opcją ...

pozdro

PS: Nie, nie da się naprawic twojego "błędu" .

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem dwie transakcję takie jak ty.

1. Dałem 5kkk za Konto.

Koleś dał mi passy, e-maila i hs do e-maila, następnie ja mu 5kkk.

2. Konto za Konto (na innych serwerach)

Koleś dał mi passy, e-maila, hs do e-maila dopiero po 30minutach dałem mu swoje konto.

Nie ogarniam jak mogłeś tak łatwo dać się oszukać.

Jeżeli na 100% nie wiesz czy dana osoba jest uczciwa

To czemu dajesz jej passy? Pomyśl sobie że ten woj

Warty jest ok. 40zł.

Nic nie można teraz zrobić. Konto jest w 100% jego własnością.

Ale nie smutaj, człowiek uczy się na błędach. ;)

@ Edit:

// Moim zdaniem ten cały temat to wymysł twórcy.

Wątpię że wp.pl odda ci Ci e-maila. Jeżeli ci odda, a pewnie

Tak napiszesz, to oznacza że temat zrobiłeś żeby wbić 10postów.

Jak Ty się mądrujesz we wszystkich tematach to głowa mała. Idź udawać mądrego gdzie indziej.
bl3nd.jpg
Opublikowano

Kolego, nigdy przy takich wymianach nie daje się e-maila, jedynie passy ale za 30 sekund zmieniasz hasło na stronie i logujesz się na konto. Nigdy w ciemno nie dawaj. Niestety twoje kretyństwo jak to nazwałeś naprawić się nie da ponieważ zaakceptowałeś zmianę e-maila. Przykro mi ale skoro chcesz dalej grać to musisz zacząć na nowo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...