Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Zlodziej Porada

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis kolo godziny 16 mialem sellnac konto n a PL za 550 zl wymiana miala sie odbyc przez allgero koles mial kupic postac potem mialem mu dac passy emaila i konta i on wplaci mi na konto dlatego ze mial 60 pozytywow zaufalem mu , lecz mnie oszukal . Teraz Moje Pytanie do tych co juz takie cos zglaszali . Jak to Zglosic to po 1 po 2 Ile czasu bedzie trwac ta sprawa ?

Opublikowano

Wątpię że coś wskórasz.

Dałeś się oszukać. On nic nie zrobił, jakoś cię nie hackował itd.

To jest jedynie twoja wina i nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Jeżeli zostałeś oszukany na Allegro to spróbuj do nich napisać może się uda.

A jeżeli nie uda się to wszystko przepadło.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Po co dawałeś mu passy przed wpłatą??

Na allegro jest widocznie napisane : Chronimy twoje rzeczy(?) do 10000 zł!

Więc spróbuj do nich napisać , może się uda.

Opublikowano

Wątpię, że mu się uda. Raczej allegro nie ma nic do formy waszego "handlu". Niestety dałeś się wyfrajerować

Opublikowano

Napisz do allegro, jak oni nic nie zrobią to nie masz na co liczyć. Lecz myślę, że jest to porządny serwis i oni zrobią co trzeba.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

I dlatego powinno się robić wpłatę przed podaniem passów. Pisz do allegro. Jak dobrze pójdzie to będzie miał sprawę w sądzie.

graphic.png

Opublikowano

Najlepiej zachowaj wszystkie rozmowy z tamtym kolesiem (e-maile, gg i inne wiadomosci)

Zgloś sprawe na Allegro

Zgłoś to na Policje pod zarzutem oszustwa w Handlu poprzez serwis aukcyjny

Być może uda się odzyskać konto...

Co do trwania rozprawy: Mój znajomy miał podobną sytuacje na allegro, ale chodzi o telefon. 4 lata się sądzi, nie dostał do dzis telefonu ani pieniedzy owartości tego telefonu. Ale będzie walczył do końca aby ,,złodziej'' dostał kare...

Wszystko zależy od tego jak ten koleś postąpi jak się Policja wtrąci.. Może latwo pójdzie... Nie wiadomo

Opublikowano

Hahahahahhahaha o.O Koleś dał passy przed wpłata kasy hahahhahahah .Dużo rzeczy na świecie widziałem ale takie coś to pierwszy raz . Jak kiedyś będziesz sprzedawał samochód lub coś podobnego to też najpierw mu daj towar a później umowa <hahahahah>. Już widzę miny policjantów jak im opowiadasz sytuacje. GZ dla autora tematu którego IQ jest równe naleśnikowi z dżemem.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Porażka chłopie. ;/ gf ci nie pomoże bo konta należą do nich i handel kontami może się odbyć tylko za ich zgoda chyba ze jakimś wielkim cudem zgodę od nich miałeś w co wątpię to ci pomogą. Napisz do allegro jak oni nic nie zrobia to klapa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem to samo tylko ze za 250zloty konto sprzedalem i normalnie odzyskalem , idz na policje .

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Napisz na allegro , jeśli masz dowody.

Nie może to być wyciąg z GG ani z innego komunikatora w którym trzeba pisać - Można pozmieniać niektóre wyrazy , ominąć prawde.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

głupie dzieci nie znacie sie to nie pieprzcie głupot. Gościu dał się wrobić i allegro nic nie moze z tym zrobic. Mozesz isc na policje a tam cie co najwyzej wysmieja. Za głupote sie płaci, pozdro B)

Opublikowano

60 pozytywów o.O Widać że jesteś naiwny . Koleś jeżeli kupywał od ciebie tylko w jedenj aukcji to tylko jeden pozytyw. ;x Myśl troche i popytaj za nim zrobisz głupote.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Słuchacie mnie?

Wątpię że coś wskórasz.

Dałeś się oszukać. On nic nie zrobił, jakoś cię nie hackował itd.

To jest jedynie twoja wina i nic z tym nie zrobisz.

Temat zamykam bo się zaczyna spam i powtarzanie odpowiedzi.

Jeśli autor coś będzie jeszcze chciał to pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...