Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error Code = 204

paulusi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem że było już pełno tematów związanych z tym errorem w CA lecz nie znalazłem ani jednego rozwiązania ;/ Robiłem wszystkie możliwe rzeczy, najpierw szukałem w google później zobaczyłem na MPC i nic ;(

Widziałem pare poradników jak się z tym uporać ale nic mi nie pomogło. Przeskanowałem komputer i 0 wirków. Odpaliłem registry cleanera zrobiłem co trzeba, kiedyś posiadałem chacki do Metina i cs'a ( które i tak nie działały ) ale dawno temu je usunąłem. Próbowałem re-install'ować CA 2 razy i nic, podmieniałem HS też żadnych skutków. Włączam grę ładuje się HS i właśnie ten error.

Dodam jeszcze że mam Windows XP Home Edition, Dodatek Service Pack 3, Karta graficzna : NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430, Procesor: AMD Athlon 64 Procesor 3200+

Opublikowano

Robiłeś według tego poradnika? Jest tam parę sposobów ukazanych

http://www.mpcforum.pl/topic/375318-tutorial-pare-sposobow-na-error-code-204/

Opublikowano

Przejrzałem całe form na temat error'ów i próbowałem wszystkich sposobów niestety nie pomagały ;/ Albo wyskakiwły inne errory którym nie można było zaradzić albo po prostu nie działało. Dodam że borykam się z tym błędem już 2 dni myślałem że coś wykombinuje i jakoś temu zaradzę ale niestety, musiałem poprosić o waszą pomoc.

Opublikowano

Możesz ściągnąć nową instalkę Combata lub wyłącz na chwile antywirusa może on ci coś blokuję ew. wyłącz ochronę.

Opublikowano

Wyłączyłem antywirka i nic. Chodzi o to że mam ze stronki jeszcze raz ściągnąć ? Zrobiłem tak już ;/ Też nie podziałało ;/

Opublikowano

Spróbuj zrobić tak, wyłącz na chwile internet po czym włącz Combata wyskoczy ci Error Code 2,0061. Następnie włącz internet i znów włącz Combata.

Opublikowano

Ja mam taki problem , grałem 5min temu właczam se combata i mi taki error wyskakuje "Fail to uptade protecion modules! - errorCode [ox300000090]

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

@UP

Spróbuj najprostsze czynności takie jak: wyłącz antywirusa, update hackshielda.

C:\Nexon\Combat Arms EU\HShield\Update

Uruchom później to:

autoup.exe

Zrestartuj komputer.

Opublikowano

Za pisanie do supportu jeszcze się nie zabrałem ;/ Ściągałem CA chyba z 4 stron i albo w jednych właśnie error 204 wyskakuje albo

Error 2,0061

Już nie wiem co jest grane ;/

Opublikowano

Jeśli nic ci nie pomogło to co już zrobiłeś to zostaje chyba tylko pisanie do Supportu Nexon'a

http://www.mpcforum.pl/topic/569387-tut-customer-support/

Opublikowano

Spoko, dzięki za link :D Za chwilę napiszę :D

Mam jeszcze takie pytanie mógłbyś może napisać mi treść tego ticketa ? Chodzi o to żebyś napisał mi że włączam grę, klikam start, ładuje mi się HS i pokazuje mi się ten error.

Napisałem jakimś cudem z tłumaczem google :D

Może być tak ?

Hello

Hi, I have problem. So I click the icon and click Start Game. Shows the HackShield and load. After loaded shows the error ;/ I don't now why this happens. Never have cheats for Combat Arms and other games.

Can you help me ?

Sorry for my bad english but i'm form Poland and i poorly speak english.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...