Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-3 Problem daje like :)

Promyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

122 mm do KW-3 najleprze (dobra w miarę penetracja długo się ładuje ale ogólnie ok tym działem będziesz grał do isa 3 jedynie będzie się zmieniać czas ładowania a pózniej celnośćdopiero w IS-3 dostaniesz godne działo)

Opublikowano

Jeżeli jesteś skąpy i nie chcesz tracić dużo kasy, w dodatku jesteś bardziej przyzwyczajony do medów- wybierz 100 mm.

Jeżeli wolisz trochę wydać kasy na rzecz większego expa i funu, nie przeszkadza Ci 13 sec. reloadu, wybierz 122 mm.

Ja wybrałem 122 mm- heavy ma raz wyskoczyć, zajeb*ć raz, a porządnie i się chować, czekając na następny reload, a nie napier*alać z zapałki co 6 sec. z obrażeniami góra 200 dmg.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

Jeśli odblokujesz teraz 100mm to potem na IS nie będziesz się męczyć ze 86(albo 85) tylko założysz 100mm.. Taka mała podpowiedź ale na KW-3 tylko ze 122mm. Pozdrawiam ;)

signature.png

Opublikowano

#zwedek

Akurat KW-3 ma tyle wspólnego z medami co maus. Lubienie nie ma nic do rzeczy, inną taktykę wymusza KW.

Opublikowano

@UP@ "precyzjom" to sie chyba tak nie pisze...

Bier 122mm kozak armata jak wiesz gdzie strzelac to i 9/10 tier pogryziesz :D pomijac Mausa czy E-100 ich nawet strzelajac w dupe nie przebijesz xD

Opublikowano

@UP@ "precyzjom" to sie chyba tak nie pisze...

Bier 122mm kozak armata jak wiesz gdzie strzelac to i 9/10 tier pogryziesz :D pomijac Mausa czy E-100 ich nawet strzelajac w dupe nie przebijesz xD

W silnik i dach wierzy E-100 można próbować. T5E1 amerykańskie daje rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...