Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Minecraft Wlansy Launcher

Anonimus9293

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zrobic wlasny launcher minecraft taki jak ma mpcforum tylko z moim logiem i na goze zeby bylo napisane : By Anonimus :) probowalem edywowac ten z mpc lecz potem sie nie wlanczal ;/

Opublikowano

PO 1. Nikt ci nie powie jak to zrobic bo launcher na zamowienie kosztuje kilkaset zlotych...

Opublikowano

Chętnie bym pomógł, lecz patrząc na twoją kulturę osobistą, i to, że dopuszczasz się do plagiatu z uśmiechem na ryju, to po prostu ręce mi opadają i nie rozumiem Ciebie. Mam już parę swoich Launcherów za sobą, nie publikowanych na MPC, i jestem z nich o wiele bardziej dumny niż jakbym miał jakiś plagiat niby "swojego" autorstwa. To jest chamstwo i brak tolerancji, dla osób o większych ambicjach, niż zerżnąć całą robotę od kogoś innego i się z tego cieszyć, bo po co robić coś samemu, coś od siebie?

Opublikowano

Po 1. Może się ogarnijmy...

Po 2. Musisz ogarniać programowanie.

Po 3. Polecam ci się nauczyć języków programowania:

-Java

-C++

-AutoIT

[[tak samo jak @up3]].

Istnieje też sposób darmowy...

1. Niektóre strony internetowe tego uczą.

2. Pobrać ze stron oprogramowanie do programowania i otworzyć czyjąś prace i edytować i edytować i jeszcze raz edytować.

Opublikowano

@up

Ale dla laika w tych sprawach, szczególnie sądząc po jego wypowiedziach, będzie trudno co kol wiek zedytować, a samego gotowca nie znajdze.

Ps. Moje Launchery skromnie ponad 500 linijek z systemem alternatywnego premium logowania, aktualizacją i dźwiękami, własną grafiką muzyczką w tle, systemem newsów + do tego system skinów i pelerynek oraz panel użytkownika w PhP wszystko pisane od 0, bez jakiej kol wiek pomocy, teraz pracuje nad ItemShopem SMS, do minecraft, pisząc go od 0 wykorzystując do tego 1 plugin z strony bukkita (nie powiem jaki), w pełni automatyczny i funkcjonalny. Ja pisze Launchera w AutoIt, a całe systemy logowania i premium, są napisane w PhP(raczej oczywiste) i dodatkowo się uczę powolutku javy pod kątem moddingu do minecraft i pisaniu pluginów :)

Wszystko jest możliwe wystarczy się mocno zaprzeć i tego pragnąć i z biegiem czasu możemy, wszystko osiągnąć.

Opublikowano

Ludzie ja bym na waszym miejscu nie pomagał ...

po 1 Jak mu pomożecie zrobić plagiat to tak samo jak byście to wy zrobili i wtedy i wy jesteście przestępcami.

po 2 niech się nie uczy języka oprogramowania tylko polskiego tak jak @up

po 3Jak mu tak bardzo zależy to niech zacznie od kultury a nie wyskakuje jak z lasu i zaczynaa po włosku krzyczeć ZAKRĘT (kurw@)

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...