Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TF 2 Luncher

Koala1243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem zagrać w tą cudną grę więc zabrałem się za ściąganie ale się okazało że na Steam ma 10G,trochę się wystraszyłem ponieważ przy moim necie troszkę bym poczekał zanim by się pobrało, więc znalazłem inną wersje i pobrałem gra działa bez problemu ale no cóż wersja 1.1.1.4 prawdę mówiąc nie odpowiada mi.I tu pojawia się moje pytanie mogę zaktualizować grę do najnowszej wersji bez konieczności pobierania z Steam ?

Opublikowano

Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie i wątpie, żeby tak było można ale mogę Ci powiedzieć, że jak masz słabego neta to możesz ze steama pobierać "na raty" np: w jeden dzień pobierzesz 1Gb w drugi dzień to samo itd albo zostawić komputer na noc, żeby Ci się pobrało ; )

1308908520-U361982.jpg
Gość Pexior05
Opublikowano

To co kumpel wyżej.

GŁUPSTWEM JEST POBIERAĆ TEAM FORTRESS 2 Z TPRRENTÓW!

Albo ze Steama, albo ze strony TF2.

Pozdrawiam i nalegam byś ściągał ze Steama jak to powiedział Teaki "na raty".

Opublikowano

Boty ? Możesz grać offline, nie przeciwko graczom tylko z botami na różnych mapach i w różnych trybach. Ta opcja jest wbudowana już w grze.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...