Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5][RPG/FB][24/7] FreeFrags Minecraft !

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM ! Botanic18 to admin ale nie ma mózgu i jest skończonym kretynem ... jeżeli macie grać to musicie uważać na Bystrego CrazY'ego i Jawke to są kumple admina nie dostają bana a działają wbrew regulaminowi.

Pozdrawiam Ciebie, 13 letni napinaczu, nie czytajcie jego opinii, koleś oszukuję w tak dziecinny sposób że dzieci z przedszkola przewyższają go inteligencją o lata świetlne.

PS. Serwer przeszedł lekką aktualizację i ma teraz nowego spawna oraz włączyliśmy pvp na mapie surowcowej aby nie było nudno :) !

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niestety nie bylo nudno....moze gdyby admini byli czesciej na serwerze bylo by inaczej osobiscie proponuje wylaczyc pvp na surowcowej bo duzo innych graczy wykozystuje slabszych zabijajac ich miksturkami zaraz kolo teleportu jak i poza spawnem zabierajac im itemy. Jak narazie nie idzie to w dobrą stronę... Proponuje wybudowac arene pvp dla ludzi niech sie bija ludzie rowni sobie, a nie ludzie w diaksowych zbrojach przeciwko ludziom w skorzanych bo oni nawet nie moga sobie wyjsc ze spawna spokojnie wydobyc surowców zeby zrobic lub zarobic na diaksowe bo zaraz chmara ktora zebrala sie kolo spawna biegnie za wszystkimi.... [bezsens]

NIE POLECAM ! Botanic18 to admin ale nie ma mózgu i jest skończonym kretynem ... jeżeli macie grać to musicie uważać na Bystrego CrazY'ego i Jawke to są kumple admina nie dostają bana a działają wbrew regulaminowi.

co do 2 giego zdania zgadzam się bylo mnostwo świadków zdarzeń typu podpalania innych lawą [pkt. 4 regulaminu serwera free frags zabronione podpalanie lawą] robienia pulapek itp.. A administracja nie mogla... badz nie chciala sie tym zajać przykre ale prawdziwe...

Opublikowano

no niestety nie bylo nudno....moze gdyby admini byli czesciej na serwerze bylo by inaczej osobiscie proponuje wylaczyc pvp na surowcowej bo duzo innych graczy wykozystuje slabszych zabijajac ich miksturkami zaraz kolo teleportu jak i poza spawnem zabierajac im itemy. Jak narazie nie idzie to w dobrą stronę... Proponuje wybudowac arene pvp dla ludzi niech sie bija ludzie rowni sobie, a nie ludzie w diaksowych zbrojach przeciwko ludziom w skorzanych bo oni nawet nie moga sobie wyjsc ze spawna spokojnie wydobyc surowców zeby zrobic lub zarobic na diaksowe bo zaraz chmara ktora zebrala sie kolo spawna biegnie za wszystkimi.... [bezsens]

Myślę że to tylko chwilowe, gdyż napaleńcy zbiegli się na pvp i jutro już na pewno tego nie będzie. Jak narazie pvp się wszystkim podoba, bo przynajmniej nie jest nudno ;)

Opublikowano

Taki sobie ;{

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

MÓWIĘ WAM DOPUKI BOTANIC18 JEST ADMINEM NIE WARTO GRAĆ ! SMEKCIO JEST SPOKO ALE BOTANIC JEST DZIECKIEM KTÓE NIE MA MÓZGU BĄDŹ NAWET NIE WIE CO TO JEST MYŚLENIE !. Moja opinia na ten serwer zepsuła się do teraz ( ten czubek teleportuje się do mnie 10 minut i mówi że kłamie że zapalniczka się skończyła drugiemu gościowi jak on dookoła mnie ciągle ją napierdalał i rozniecał ogień o.O to trudno się dziwić że chyba się mu skończyła nie ??)

1e6.png

Opublikowano

MÓWIĘ WAM DOPUKI BOTANIC18 JEST ADMINEM NIE WARTO GRAĆ ! SMEKCIO JEST SPOKO ALE BOTANIC JEST DZIECKIEM KTÓE NIE MA MÓZGU BĄDŹ NAWET NIE WIE CO TO JEST MYŚLENIE !. Moja opinia na ten serwer zepsuła się do teraz ( ten czubek teleportuje się do mnie 10 minut i mówi że kłamie że zapalniczka się skończyła drugiemu gościowi jak on dookoła mnie ciągle ją napierdalał i rozniecał ogień o.O to trudno się dziwić że chyba się mu skończyła nie ??)

Skończ dzieciaku. Obrażasz i płaczesz że dostałeś bana bo nie masz mózgu, mógłby jakiś moderator to coś wywalić na stałe?

Opublikowano

Dobra weź botanic się ogarnij bo te twoje gadki są takie nudne że nawet nie śmieszne .. Ja bynajmniej potrafie powiedzieć na ludzi że są nimi a nie tym czymś ;] nie płacze że dostałem bana bo mam ten twój serwerek w dupie :) zobaczymy jak się dalej utrzyma ;]

/

Mówiąc już o tym to ja sprowadziłem na niego z 20 osób :) z klasy ze szkoły znajomych z gg więc połowa serwa to moja zasługa chłopcze ;]

1e6.png

Opublikowano

Dobra weź botanic się ogarnij bo te twoje gadki są takie nudne że nawet nie śmieszne .. Ja bynajmniej potrafie powiedzieć na ludzi że są nimi a nie tym czymś ;] nie płacze że dostałem bana bo mam ten twój serwerek w dupie :) zobaczymy jak się dalej utrzyma ;]

/

Mówiąc już o tym to ja sprowadziłem na niego z 20 osób :) z klasy ze szkoły znajomych z gg więc połowa serwa to moja zasługa chłopcze ;]

Sam sobie zaprzeczasz, spamujesz mi na pw, w temacie, ogólnie płacz 100%, to ile osób ściągnąłeś to fajnie, szkoda że ich poziom intelektualny jest niższy niż twój.

@DODANO ARENE PVP

Opublikowano

wszystko ladnie by bylo gdyby nie to ze surowcowa doszcednie zniszczona, dziury na kazdym kroku, a gracze uprzykrzaja gre (przynajmniej mi) ;<

Edit@: jak mozna na takim czyms kupowac vip ? -.-

jezeli teraz jakis admin/mod lub cokolwiek innego z tego serwa bedzie mi wtykal zdania typu WOOO SERWER PROO WYMIATA WSZYSTKO SMIGA NIE MA LAGOW, to i tak mozecie sie nie trudzic, bo nie mam zamiaru odpowiadac lub czytac, to jest tylko moje zdanie, wedlug mnie serwer rozni sie tym od hamachi, ze admini znaja ortografie, a serwer idzie jak tytanic. Pozdrawiam

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Sam sobie zaprzeczasz, spamujesz mi na pw, w temacie, ogólnie płacz 100%, to ile osób ściągnąłeś to fajnie, szkoda że ich poziom intelektualny jest niższy niż twój.

@DODANO ARENE PVP

Wiem że jest niższy niż mój bo jestem dość mądry jak na swój wiek ale niestety ich poziom intelektu przekracza twoją średnią o hmmm 100x

1e6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...