Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dedyk) SaguaroCraft (No-Wl ) (No-premium) FB

sosna50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serwer! Super Admin , super mod , super kid-mod , a przede wszystkim SUPER GRACZE!!!! Bardzo miła atmosfera i mili ludzie. Nic tylko polecić! Serwer 20/10

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiek ( min.15 ): 13 (Wiem , że mało ale może jakoś ujdzie :P )

Nick: Sebastian1882

Ile grasz w minecraft: 2 lata

Ile grasz na serwerze (min.7 dni ): Chyba 8 dni ale nie jestem pewien

Premium czy Pirat: Pirat :/

Dlaczego ty: Ponieważ jestem miły i pomocny dla graczy. Mój prawie cały czas przy komputerze spędzam na minecrafcie. Mam doświadczenie w byciu modem z dwóch innych serwerów.

Coś o sobie: Lubię sporty szczególnie piłkę nożną i biegi. Przy komputerze spędzam dziennie jakieś 4-5 godzin.

Doświadczenie w byciu adminem ( 0/10 ): 9/10

Doświadczenie w komendach ( 0/10 ): 9/10

Czy Posiadasz Mikrofon: Tak

Opublikowano

Nick: Xerevi

Ile gram w Mc: od 1.1.2 alphy ;D

Premium

Dlaczego Ja ? : Czesto siedzie na kompie i dopilnowal bym porzadku na servere

Coś o sobie: Ogar, No bot lubie sie spotykac z kolezankami ale na mc zawsze znajde czas :P

Doś w byciu adminem: 10

Mam mikro ;D

Doś w Komendach: Poza Cuboidem all

Opublikowano

A więc tak , sytuacja sie trochę zmieniła ... Serwera nie polecam , a powód ? Powód to przede wszystkim Właściciel serwera a jego nick to Stunter11 . Gdy dziś wszedłem na serwer jako Moderator on odrazu zaczął mi "Grozić Banem" z powodu dużej ilości pieniędzy , (Miałem aż 61 tysięcy , które uzbierałem przez moją 10 piętrową farmę trzciny , a chciałbym jeszcze powiedzieć że tam 1 trzcina warta jest 50 money) . A więc po tym "grożeniu banem" stwierdziłem iż skoro się tak zachowuje , skoro nawet wie że mam taką farmę , stwierdziłem że mam zamiar odejść z administracji , a on odrazu po tych słowach dał mi bana z powodem - " i nie wracaj " . Myślę że tak właściciel serwera nie powinien się zachowywać . A więc NIE POLECAM !

Serwer 9/10

Administracja 9/10

Właściciel 1/10

lf1q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...