Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Individual

Asti™

Pytania od Administracji  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na IndiVidual ?

• Tak.
      141
    • Nie.
      70
  2. 2. Wi?cej Map/Broni/Zbroi ?

• Map.
      71
    • Broni/Zbroi.
      20
    • Map/Broni/Zbroi.
      120
  3. 3. 6/7

• Tak.
      85
    • Nie.
      126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech pozostanie bojowy +9 ---> truton+0

stal z czarnej stali +9 ---> nieb.stal +0

To w przypadku klasy wojownik.

Mapy,skille,biolog,questy itp niech bedąnowe ale ulepszenia niech pozostaną takie jak na globalu.

Pozdrawiam PaNiWlAdCaAa

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi panie @UP ..

Nie rozumiecie chyba tego : Priv to priv, ma być zabawa, mają być wojny , ma być krótko mówiąc w deche.. Przepraszam bardzo , ale jeśli ma być tak , że ja itemek 5b będe bonował tydzien , to ja wole iść na PL i tam przez pare tygodni dzielnie walczyć o itemek 5b , żeby zarobić .. Jeśli uważacie , że ktokolwiek będzie wam łowił , to nie zdziwcie sie jak zasyfią wasz serwer FishBot'ami i różnymi badziewiami .. Jaki idiota będzie grał na hardzie, który jest hym.. w skali od 1 do 10 3/10 łatwiejszy od PL .. ? Rozumiem , priv na dłuższy czas , ale ktoś chce sie zabawić.. Wchodzić na metka i mieć satysfakcje , ale że zrobił sobie już prawie całe eq , a nie jeden itemek .. Na drugi dzien drugi, na trzeci trzeci i pomyśli.. Oho , nie chce mi sie już , nudny priv. Ale dobra , to nie moja sprawa, zobacze , ocenie..

Opublikowano

Powiem tak, chętnie zagram tylko tak :

- liczę na hard serwer, który będzie śmigał +2miesiące, zróbcie coś w stylu nawie.

- nie bądzcie poddatni na sugestie tutaj użytkówników, czy graczy gdy serwer ruszy, zróbcie go taki jakim go widzicie, a ludzie się znajdą jeśli nie będzie bugów oraz innych syfów.

- jeśli bd. to hard x3 bd. najlepiej, ja chętnie zagram, a jeśli serwer bd. w porzadku to pare osób ściągne.

- proponuje jakieś ciekawe itemki typu fms +9 dla woja za zęby, za ks. klątw coś itd. rozumiecie.

Czekam, i myślę że zagram.

Opublikowano

Dobra, wypowiedział się to ..., mogło mu się źle napisać, ja go rozumiem widziałem nie jednego co tak pisał i to nie chodzi o 1 wyraz.

A ten pier... kraj tym właśnie zasłużył w opinii świata, że jesteśmy chamy i idioci, bo tak właśnie się zachowuje garstka a kraj widzą właśnie przez pryzmat tej garstki i na podstawie tego wydają opinie.

Opublikowano

Hexagon to był najlepszy hard na jakim grałem. Wystarczy podobnego zrobić i macie +400 graczy bo miał on swoich fanów. Nie rozumiem serwera jak pl. wole na globalu gdzie grają tysiące osób a nie męczyć się na prostym pospolitym hardzie. Radze myśleć w przyszłość :>

Opublikowano

Chcesz serweru podobego do Hexagonu? - Eaneria już jest zapowiedź w 95% to co na Hexagonie. (Żeby nie było że reklamuje)

Opublikowano

Hahahahah nie grajcie na tym gównie -,-

Zobaczcie sobie ten temat:

http://www.mpcforum....idual-pl-dedyk/

Po 1. wszystkie obrazki były skopiowane z zapowiedzi tilian2.pl (polecam) (już je usunięto) ze zmazanym w paincie logiem hahaha!!!

Po 2. admin jeszcze sie stawiał, że to ich grafiki, zobaczcie sobie jego posty niżej - neostrada ;>

Najbardziej dziecinny serwer jaki widziałem,

Zapraszam na (sygnatura)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Informuję iż system zgłoszeń i forum został przeniesiony na inny hosting.

Adres do forum: www.board.individual.net.pl

System zgłoszeń: www.individual.net.pl/system-zgloszen

Opublikowano

Widzę że nikt nie czyta dokładnie tematu.

Raty 3xPL (300%)

Start serwera w sobotę (godzina popołudniowa)

System ulepszeń będzie dzisiaj dodany.

Opublikowano

Clienta jeszcze nie ma do pobrania mam rozumieć?

Serwer zapowiada się fajnie lecz wszystko okaże się po starcie ;D

Pozdro jinNo....

Opublikowano

ASTI start mial byc o 18 a teraz piszesz sobota godziny popoludniowe nie lec w kulki daj klienta i pusc serwer tak jak mial byc

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Aktualnie na serwer można się zalogować.

Ale postanowiliśmy dokończyć parę rzeczy.

Klient będzie niebawem właśnie jest wysyłany na Upload. Dlatego czas się przedłużył

Przepraszamy za zaistniała sytuacje, serwer jutro na pewno wystartuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...