Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

China mt2 s2 [Dedyk]

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

25% Abs, 10 % Na Ludzi, ja dziękuję, po co wam s2.. Dacie nam fakturę, ile zarabiacie z s1 ?

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Pozdro że ktoś tam będzie grał.Nie dość że płatne to jeszcze gówno a nie serwer . 3/4 serwerów niemieckich ma bardzo podobnych handlarzy + do tego w ciul dodatków i za darmo oczywiście .A tu smród i ubóstwo.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1) na promt2 tez jest płatna reje i tak jakoś wam nie szkoda kasy

2) w topce 100+, tyle że 100 wbijesz w godzine wiec w czym jest problem ?

Opublikowano

Z przyjemnością wytracił bym te 3.66, jeżeli na serwerze grałoby + 500/700 osób dziennie online, a nie jak teraz jest pewnie z 10/30 max online, brak nowości, różnorodnych misji, dodatkowych map - same nie pozytywne szczegóły, więc na bank dużo osób tutaj nie zagra - i dobrze bo sądząc jak zawsze bywa, administrator zbierze z tych 70 zarejestrowanych graczy + 100 zł i zamknie serwer. Lepiej stworzyć jeden bardzo dobry serwer i mu poświęcić uwagę, który przyciągnie graczy.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Reje płatna? Podziękował.

Radzę to znieść. Czemu?

Ilu graczy wyda w ciemno parę zł? 20? 30? i to tylko takich którzy nie mają co robić poza grą.

Bez płatnej reje zagra Ci więcej osób z czego część z nich skorzysta z is i zamiast 5osób korzystających z is masz ich 20... widać różnice ?

Opublikowano

Ludzie ... 3.66zl to nie majątek!!! a jeżeli wolicie wydawac na isa bądz grac na innych serwerach prosze bardzo!!!! do niczego nie zmuszamy lecz polecamy serwa i jest warty 3.66zl a jeżeli macie pisac takie beznadziejne komentarze "reje płatne nq" zachowajcie tą opinię dla siebie nawet na serwa nie wbiliście a już komentarze jak widzę bezsensowne ... zastanówcie sie za nim coś wgl napiszecie Pozdrawiam KaczorxD

Opublikowano

Ludzie ... 3.66zl to nie majątek!!! a jeżeli wolicie wydawac na isa bądz grac na innych serwerach prosze bardzo!!!! do niczego nie zmuszamy lecz polecamy serwa i jest warty 3.66zl a jeżeli macie pisac takie beznadziejne komentarze "reje płatne nq" zachowajcie tą opinię dla siebie nawet na serwa nie wbiliście a już komentarze jak widzę bezsensowne ... zastanówcie sie za nim coś wgl napiszecie Pozdrawiam KaczorxD

20 groszy nie jest warty,,,

z ciekawości wytestowałem ten serwer..

nie dośc ze bugów od ch*ja to jest na "nowej" mapie (uahahahaha) 10 mobow i juz licznik yang przekrecony...

Zróbcie wojne krolestw , ludzie sie na mapie nie pomieszcza bo biega ich jak mrowek ;]

az AChtung ACHTUng w godzinach szczytu 10 graczy!

gwarantuje to niesamowita rozrywke oraz zapierajace dech w piersiach pvp ^^

Opublikowano

Zell pisałem jeżeli coś piszesz jakaś opinie żałosną zachowaj ją dla siebie... dzieciaku... myślisz że takie proste jest utrzymanie serwa PVP załosniku nigdy nie miałeś nawet serwera napewno hamachi nie wiesz co to znaczy miec serwer więc nie udzielaj sie tak bd najlepiej a to że taka jest twoja opinia na temat serwa to jest twoja opinia... zresztą co ja będę nie chcesz nie graj idz na PL-a i wydawaj sobie na isa ; **

Opublikowano
• Graczy Online 4

Coś jeszcze dodać trzeba? Serwer padnie bardzo szybciutko, nie trzeba być prorokiem, żeby to przewidzieć.

Opublikowano

OMG ludzie nie stać was to wypierz..... gdzieś wyżebrać a nie lamentować tutaj w temacie . Serwer polecam ponieważ właśnie takich płaczków nie ma jak UPY

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Server nic ciekawego normalne pvp i do tego płatny hahahha człowieku coś ty tu dał administrator servera se pomyślał że jak zrobi pare kont i ludzie będą dołączać buhahahaha

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Tak czytam te wasze posty i czytam... I wychodzi na to, że każdy próbuje przekonać kogoś do swojego zdania. Jednym się reje płatne podoba? Spoko! Niech grają! Innym to nie odpowiada, mają zażalenia? Spoko! Nic wam do tego!

Wasze dyskusje, które próbujecie prowadzić, nie wyglądają jak dyskusje tylko dziecięce kłótnie.

Osobiście nie zagram, bo trochę biednie na serwerze, takie moje zdanie i nic wam do tego ^^

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano

Większość z was wydaje po 30zł , nawet więcej na "hardy" gdzie tak naprawdę wszystko jest w is .

Między innymi to pokazuje waszą inteligencje , serwer musi się z czegoś utrzymać , nie okradają was jak większość "fajnych" hardów gdzie macie np.: konia w is .

Tutaj do wszystkiego trzeba dojść samemu , a serwer jest pvp - wszystko do zdobycia łatwo , szybko i miło .

Osobiście grać nie miałam zamiaru , ale zagram .

Zamiast pisać tysiąc postów "płatne reje" , wyjdź z tematu i poszukaj innego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...