Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dajcie się ogłupić i zarobić oszołomom

zaw0r3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i z góry sorki za wulgarny tytuł tematu.

Chodzi o to że widzialem ostatnio dużo ludzi którzy sprzedaja hacki na cabala. Ci ludzie sprzedaja czyjąś robote np. pana Omega Arma lub innych ktorzy byli tak łaskawi i dali nam wszystko za free, i szukają debili ktorzy to kupią. Nie wierzcie im i nie dajcie zarobić złodziejom na cudzej pracy.

po1. tak hacki działają, ale każdy może dostać bana za zbyt dużą ilość dc wtedy kiedy hawk jest online

po2. idzie je znaleźć za darmo na pewnych stronach ( nie bede tu ich reklamował)

po3. osoby sprzedające hacki często zdobywając zaufanie kupującego skamują go na konto lub wysyłają keylogery

Jestem na NIE kto jest ze mną ręce w góre ! :D

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zawsze tak musi byc, qmpel mojego ojca [tak, tak mój ojciec gra w cabala] dał nam obejscie na GG i nie ma robala ;]

Tak, ale ilu ludzi wezmie obejscie na gg, a ilu weźmie cheaty i boty :P

1365954711-U52460.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś jest na tyle głupi by kupić owego bota/hacka, to cóż, nie pozostaje nam nic innego jak pogratulować rozumu. Jedynie głupi się dadzą nabrać. A myślę że takich mało jest.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...